Magazin
22 Şub 2018 11:05 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:02

Uğur Akkuş'tan şoke eden sözler: ''Deli mi diyeyim, ifşa mı edeyim?''

Ebru Şallı ile aşk yaşayan ve 10 yıllık eşi Gonca Akkuş'la boşanma davası devam eden iş adamı Uğur Akkuş, Nişantaşı'nda ortaya çıktı.

Nişantaşı'nda görüntülenen Uğur Akkuş, üstü kapalı bir şekilde de olsa Ebru Şallı ile ilişkilerinin devam ettiğini belirtti.

Muhabirlere görüntü vermek istemeyen Uğur Akkuş, "Üç beş ay sonra dava bitecek. O zaman ben size görüntünün kralını veririm" dedi.

Her ne kadar yönünü değiştirip muhabirlerden kaçmaya çalışsa da başarısız olan Uğur Akkuş, konu hakkında ilk kez açıklama yaptığını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"İki çocuk var, zarar görmesinler diye sesimizi çıkartmıyoruz. Benim gece hayatım yok, çıkmam, alkol bile kullanmam. Öyle dünyalarda işim yok."



'ÇOCUKLARIMIN ANNESİNİN RAPORU MU VAR DİYEYİM?'

Uğur Akkuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını kullanarak dolandırıcılık yaptığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve iddiaları bilerek eşinin yaydığını ifade etti ve ekledi:

"Eşim arıyor, bilgi veriyor, hepsi onun beyanları. Ne yapayım, konuşayım mı? 'Çocuklarımın annesinin raporu var' mı diyeyim? 'Deli' mi diyeyeyim, çıkıp ifşa mı edeyim? Onun psikolojik sorunları var"

Manken Ebru Şallı, evli iş adamı Uğur Akkuş ile geçen yaz aşk yaşamaya başlamıştı.

Sevgilisinin evli ve iki çocuk sahibi olduğu ortaya çıkınca da Ebru Şallı, “Kandırılmadım, medeni durumunu biliyordum. Bizim seviyeli bir ilişkimiz var” açıklamasını yapmıştı.