Televizyon
20 Eki 2018 09:52 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:55

Ufak Tefek Cinayetler’de büyük sürpriz! Katil belli oldu!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Edip'in katilinin kim olduğu ortaya çıkıyor.

Star TV'de 23 Ekim Salı akşamı 38. bölümüyle ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölümünde bomba bir gelişme yaşanacak. Edip'in katilininin kim olduğunun öğrenileceği yeni bölümden ilk fragman da yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde sonunda katil ortaya çıkıyor ve polisler Sarmaşık'a operasyon düzenliyor.

Dizinin yeni bölümünde, iyiler ve kötüler arasındaki savaş iyice kızışıyor. Herkes tarafını seçsin! Betül kılıcını çekti, babalık tespiti davasıyla Oya'yı tek hamlede yere sermeye kararlı. Bu yetmezmiş gibi bir de Merve pimi çekiyor ve Oya'yla Kerim'in birlikte olduğu dedikodusu Sarmaşık'ta bomba gibi patlıyor. Tüm bunlar Oya-Serhan cephesinde işleri iyice karıştırıyor. Emre'yle Pelin'in gizli geçmişlerini öğrenen Burcu bakalım nasıl bir hamle yapacak? Başkomiser Kemal, Sarmaşık soruşturmasını derinleştiriyor ve Edip'in katilini bulmaya bir adım daha yaklaşıyor. Köşeye sıkışan katil, vicdan azabıyla kıvranıyor! Edip'in katilinin kim olduğunu nihayet öğreneceğimiz yeni bölümüyle Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamı Star'da! 




Başrollerini Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Osman Sonant ve Ushan Çakır'ın paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 23 Ekim Salı akşamı Star TV'de olacak.