Polemik & Kulis
22 Eyl 2016 08:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:33

TVNET'te üst düzey ayrılık! Hangi deneyimli isim görevi bıraktı?(Medyaradar/Özel)

Albayrak Grubu'na ait televizyon kanalı TVNET ile deneyimli bir isim bugün yolları ayırdı...

Yeni Şafak gazetesinin de sahibi olan Albayrak Grubu, bugün kan kayıpları ile sarsıldı. Sabah saatlerinde sosyal medya hesabından 15 yıldır görev yaptığı Yeni Şafak gazetesinden ayrılan usta kalem Ali Bayramoğlu'nun ardından, bir yol ayrımı daha oldu. Bu kez de ayrılık haberi, grubun televizyonu TVNET'ten geldi.

Ekonomi basının deneyimli ismi
Uzun yıllardır ekonomi dünyasında başarılı haberlere imza atan TVNET Ekonomi Müdürü Uğur Küçük, bugün itibariyle kanalla yollarını ayırdı. 1.5 yıldır TVNET'in ekonomi birimini başarı ile yöneten ödüllü gazeteci Küçük, ayrılık haberini Twitter'dan böyle duyurdu:








UĞUR KÜÇÜK KİMDİR?

Mesleğe 2008 yılında Türkiye Gazetesi Ekonomi Servisi'nde adım atan Uğur Küçük 2014 yılında ayrılarak Artı 1 TV'de 'Genç Ekonomi' isimli programın moderatörlüğünü yürüttü. Bu sırada Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı Para Dergisi'nde kulis yazıları kaleme aldı.

2015 yılının Mart ayında TVNET Ekonomi Servisi Müdürlüğü'ne getirilen Küçük, MÜSİAD'ın düzenlediği Ekonomi Basını Başarı Ödülleri'nde  (EBBÖ) 2012 senesi 'Yılın Araştırma Haberi' ve aynı sene EGD Jüri Özel Ödülü'ne layık görülmüştü. 



MEDYARADAR/ÖZEL