Televizyon
26 Kas 2015 08:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:12

Türksat'ta çakma STV bombası!

STV'nin Türksat'tan çıkarılmadan önce kullandığı frekansa AK Parti yanlısı yayınları ile dikkat çeken bir kanal verildi. Kanalın logosu ise STV'yi hatırlattı.

Cemaate yakın Samanyolu Televizyonu'nun Türksat'tan çıkarılmadan önce kullandığı frekans AK Parti yanlısı yayınlarla dikkat çeken Son Hedef isimli bir televizyon kanalına verildi.

Samanyolu, Shaber, Bugün Tv, Kanaltürk, Mehtah Tv, Irmak  ve Yumuracak Televizyon kanallar kamuya ait Türksat uydusundan çıkarılmıştı. Bu kanallardan boşalan frekanslar yeni televizyon kanallarına verildi.

ÇAKMA STV'DE LOGO BİLE AYNI!

Samanyolu Televizyonu'nun kullandığı frekans üzerinden SamanyoluTelevizyonu'nun logosunda olduğu kırmızı zemin üzerine beyaz S harfinin yer aldığı Son Hedef isimli televizyon kanalına verildi. Kanalda  Kanalda Samanyolu Televizyonu'nda daha önceden yayınlanmış bazı dizilerin tekrarları yayınlanıyor.

DOMBRA VE AK PARTİ REKLAMI!

Reklam aralarında ise AK Parti'nin reklamları ve seçim müziği Dombra sık sık yayınlanıyor.
STV Haber Televizyonu'nun frekansı ise 365 isimli bir ürün pazarlama kanalına verildi.



GÜLEN'İN YEĞENİ: MESAJ MI VERİYOR UTANMAZLAR!

Samanyolu Televizyonu spikeri ve Fethullah Gülen'in yeğeni Kemal Gülen, mahkeme süreci devam ederken frekansın başka bir kanala tahsis edilmesini eleştirdi. Gülen, “Adamlar devletin uydusunu keyfe keder kullanıyorlar. Mesaj mı veriyorlar utanmazlar” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Samanyolu Televizyonu Programlar Koordinatörü Murat Keskin ise  “Bu ne ahlaksız oyun. Her şeyi çalmışlar . Bir de hırsız diyene kızıyorlar“ şeklinde tepkisini dile getirdi.