Polemik & Kulis
25 Kas 2014 14:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:56

TürkMedya'da operasyon sürüyor mu? Gerçekleri Medyaradar açıklıyor!

Medya dünyası dün akşam saatlerinde Medyaradar'ın duyurduğu 3 ismin görevden alınma kararıyla sarsıldı. Peki operasyon hala sürüyor mu?

Ethem Sancak'ın sahibi olduğu Star Medya Grubu'nda dün gerçekleşen ve Medyaradar'ın duyurduğu operasyonun yankıları sürüyor.

Sancak'a ait TürkMedya bünyesindeki Star Medya Grubu'nun başkanı Mustafa Karaalioğlu, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ın görevlerine son verilmişti. 

Operasyonun ardından bugün medya kulislerine yeni bir haber daha düştü.

İddiaya göre Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu ile Star gazetesi köşe yazarı Mustafa Nihat Yükselir'in de görevine son verilmişti.

Ancak ilk yalanlama Mustafa Nihat Yükselir'den geldi. Yükselir Twitter'daki kendi hesabından yaptığı açıklamada "Şahsım ile ilgili çıkan haber tamamen asılsızdır.Görevimin başındayım" dedi.

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu'nun da görevinin başında olduğu ve Güneş'in yanısıra Akşam'ın da "vekaleten" Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüteceği Medyaradar'a gelen duyumlar arasında...

Doğruları Medyaradar'dan izlemeye devam edin...