Magazin
23 Oca 2018 10:34 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:58

Türkiye'nin takip ettiği olayda ortalık karıştı! Kedicik ile acılı baba birbirine girdi!

Beyaz Tv’de Tahir Sarıkaya’nın programına Adnan Oktar’ın sözcüsü olarak bağlanan Didem Ürer, canlı yayında acılı baba Elvan Koçak ile tartıştı.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da yaşayan Elvan Koçak’ın (44) uzun zamandır haber alamadığı 2 kızını televizyonda Adnan Oktar´ın programında görmesiyle birlikte Türkiye’nin öğrendiği süreçte ilginç bir gelişme yaşandı. 

Beyaz Tv’de Tahir Sarıkaya’nın hazırlayıp sunduğu “Uyan Türkiyem” programında Adnan Oktar’ın kediciği olarak bilinen sözcüsü Didem Ürer İle Adnan Oktar'ın programında dans ederken ekranlara yansıyan kızların babası Elvan Koçak birbirine girdi. 

Adnan Oktar’ın sözcüsü olarak yayına bağlanan Didem Ürer, Elvan Koçak ile ilgili ağır iddialarda bulununca kızların babası Elvan Koçak daha fazla dayanamayarak yayına bağlandı.

DİDEM ÜRER: “PKK VE İNGİLİZ DERİN DEVLETİ ADNAN OKTAR’A TUZAK KURDU” DEDİ.. SUNUCU ŞAŞTI KALDI

Didem Ürer yayında, Adnan Oktar’ın, PKK ve İngiliz derin devletinin hedefinde olduğunu ve Elvan Koçak’ı bu amaca hizmet etmekle suçladı. Elvan Koçak’ın eski eşi Gülperi Koçak’ın Adnan Oktarla tanıştıktan sonra Eşi Elvan Koçak’tan boşanmadığını, Elvan Koçak’ın eşini 4 ayrı kadınla aldatması nedeniyle boşandığını iddia eden Didem Ürer Elvan Koçağın Viyana Mahkemesi kararıyla eşine ve çocuklarına ödemesi gereken nafakayı da ödemediğini ve bu nedenden dolayı eşinin ve çocuklarının mağdur olduğunu iddia etti. Didem Ürerin iddiaları bununla sınırlı kalmadı Ürer ayrıca Kızların A9 Tv de yayınlanan yayınlara çıkması için de Annesinin yazılı muvafakatnamesi olduğunu bunun da yasalara uygun olduğunu söyledi. Didem Ürer, konuyu İngiliz Derin Devletine bağlayınca sunucu Tahir Sarakaya şaşkınlığını gizleyemedi.



BABA ELVAN KOÇAK DAYANAMADI YAYINA BAĞLANDI, ORTALIK KARIŞTI….

Adnan Oktar’ın sözcüsü olarak yayına bağlanan Didem Ürer, Elvan Koçak ile ilgili ağır iddialarda bulununca kızların Babası Elvan Koçak daha fazla dayanamayarak yayına bağlandı ve şunları söyledi.

“İddiaların hepsi mesnetsiz yalandır. Didem hanım hukukçu ve çok iyi konuşuyor.  Çok iyi işinizi biliyorsunuz. Ama ben de acılı bir babayım ve bunu da kamuoyu çok iyi biliyor. Şu anda Gülperi, benim çocuklarım ve hatta oğlumun nerede olduğu belli değil. Bunun da sorumlusu siz ve Adnan Oktar’dır. Ben her türlü hukuki süreci kullanacağım. Kızımın üzerindeki velayet ortak velayettir. Mahkeme kararı gereği annesinin yanında ikamet edebilir. Ama şu anda nerede olduğu belli değil. Ben Viyana’dan Türkiye’ye gelip suç duyurusunda bulununca Gülperi apartopar gelip Adnan oktar’ın televizyonuna çıktı”. Elvan Koçak’ın sözleri üzerine stüdyo bir anda gerildi ve karşılıklı iddiaların ağırlaşması üzerine sunucu Tahir Sarıkaya, yayını kesip reklama girdi.