Reklam PR
05 Mayıs 2014 22:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:08

Türkiye'nin en iyi iletişim ajansı belli oldu! (Medyaradar/Özel)

İletişim sektörünün global ölçekte referans kaynaklarından biri olan The Holmes Report’un her yıl sektörü derinlemesine analiz ederek belirlediği SABRE Ödülleri sahiplerini buldu.

İletişim sektörünün uluslararası arenada en prestijli ödüllerinden sayılan 10. SABRE Ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye’nin en iyi iletişim danışmanlığı şirketi Bersay oldu.

Sektörün farklı hizmet dallarını, bulunduğu coğrafyaya göre kategorilendirip araştıran ve elde edilen bulgulara göre puanlayan SABRE Ödülleri’nin EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesi birincileri açıklandı. Türkiye gelişen rekabetçi şartları ve büyüyen ekonomisiyle ülke kategorisinde ilk kez ödül kapsamında bağımsız olarak yer aldı.

Holmes Report’un iletişim danışmanlığı şirketlerinin büyüme hızı, yapısı, iş performansı, yaratıcı iş üretme kapasitesi, müşteri portföyü ve sektörden toplanan referanslarla oluşturulan ‘raporlama kartları’nın değerlendirilmesi sonucu Bersay İletişim Danışmanlığı yılın en iyi danışmanlık şirketi olarak tescillendi.

Bersay İletişim Danışmanlığı,  geleneksel halkla ilişkiler hizmetinin yanı sıra,  dijital medya, etkinlik yönetimi, sağlık ve iyi yaşam gibi uzmanlık isteyen alanlarda, ayrıca Bersay  İletişim Enstitü ile de sosyal sorumluluk alanında başarılı hizmetler veriyor.

Bu yıl EMEA bölgesinde 10’uncu defa verilen, Türkiye kategorisinde ilk kez Bersay'ın ödüllendirildiği SABRE 2014 Ödülleri 20 Mayıs'ta dağıtılacak. Londra The Roundhouse’da gerçekleştirilecek görkemli törenle EMEA bölgesinde yılın iletişim danışmanı seçilen Bersay'a ödülü takdim edilecek.

MEDYARADAR/ÖZEL