Reklam PR
18 Ara 2015 17:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:15

Türkiye'nin en büyük eğlence şirketi medya ilişkileri için kimi tercih etti? (Medyaradar/Özel)

İstanbul Entertaintment Group (IEG), medya ilişkileri ve pazarlama iletişimi danışmanlığı için seçimini yaptı.

Türkiye’nin en büyük eğlence şirketi İstanbul Entertaintment Group (IEG), medya ilişkileri ve pazarlama iletişimi danışmanlığı hizmeti için PGM PR’ı tercih etti.

2’den 77’ye her yaş grubuna hitap eden ürün yelpazesi ile Türkiye başta olmak üzere bu coğrafyanın en büyük eğlence şirketlerinden biri olan İstanbul Entertainment Group IEG çatısı altında Live, Family, Exhibitions, Production, Management ve Merchandising alanlarında ürün ve hizmetleri bulunmakta..

Türkiye’nin en büyük eğlence şirketi IEG, Amerika kıtası dışında Disney’e prodüksiyon yapan ilk ve tek şirket olarak uluslararası araneda dikkat çekti. IEG; bu doğrultuda dünyanın önde gelen yapım şirketlerinden Dreamworks’un canlı sahne gösterilerinin prodüksiyon ve uluslararası turne yönetimini üstlendi. Aile eğlencesi sektörünün bir numaralı şirketi olan IEG, bugüne kadar Disney Live gösterileri, Madagascar, Sezuş’un Hikayeleri, Rüzgar’ın Kumbarası gösterileri gibi onlarca dev prodüksiyona imza attı. Uniq İstanbul’da çocuklara eğlenerek öğrenecekleri bambaşka bir dünyanın kapılarının aralandığı The Zone’ı açan IEG; Harika Matematik Sergisi’nin de ücretsiz olarak onlarca kentteki çocuklara ulaşmasını sağladı.

IEG Exhibitions ise aralarında Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam Sergisi’ni İstanbul’da gerçekleştirdi ve ardından dünya turnesine çıkararak Ortadoğu başta olmak üzere bir çok ülkede sergilemeye devam ediyor.

IEG Live ise aralarında Rihanna, Elton John, Tony Bennett, Justin Timberlake, Duran Duran, Chris Botti, Andre Rieu, Sarah Brightman, Dee Dee Bridgewater, Placido Domingo, Romeo Julyet gibi dünyaca ünlü sanatçıları ve showları Türkiye’ye getirdi. 2014 yılından bugüne büyük ilgi gören Good Music in Town konser serisini 2016 yılında da birbirinden ünlü sanatçılarla devam ettirecek olan Türkiye’nin en büyük eğlence şirketi olan IEG, önümüzdeki dönemde de Underwater Paradise, Holiday On Ice: Passion gibi dev gösterilere de imza atacak.

Türkiye’nin en büyük eğlence şirketi olan IEG, tüm projelerinin medya ilişkileri ve pazarlama iletişim danışmanlığı hizmeti için bu sektörde başarılı işlere imza atan PGM PR’ı tercih etti.