Televizyon
13 Eki 2015 09:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:56

Türkiye-İzlanda maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye, 2016 Avrupa Şampiyonaları Elemeleri son maçında Konya'da İzlanda'yı ağırlayacak. Peki maç hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

A Milliler, 13 Ekim Salı günü 21.45'te Torku Konya Arena'da İzlanda'yı ağırlayacak. Futbolseverler Türkiye-İzlanda maçını Show TV'den canlı izleyebilecek.

Türkiye bu maçtan beraberlik ya da galibiyet almayı başarırsa 3. olarak Avrupa Şampiyonası'na katılabilmek için Play-Off oynamaya hak kazanacak. Mağlubiyet halinde ise Hollanda'nın Çek Cumhuriyeti karşısında puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

ŞAMPİYONAYA DİREKT KATILABİLİRİZ!

Aynı akşam, aynı saat grupta oynanacak diğer maçta ise Letonya, İzlanda'yı konuk edecek. Her iki takımın da iddiası olmamasına rağmen bu maçı Türkiye açısından önemli kılan bir detay var.

Grubun son sırasında yer alan Kazakistan, deplasmanda Letonya'yı mağlup etmeyi başarırsa son sıradaki yerini Letonya'ya bırakacak. Bu da A Milli Takımımızın "en iyi 3. olarak" 2016 Avrupa Şampiyonası'na direkt katılmasını sağlayabilir. Çünkü prosedür gereği en iyi üçüncüler belirlenirken, takımların grubun son sırasındaki takımdan aldığı puanlar gözardı ediliyor.

Özetle, A Milliler İzlanda'yı, Kazakistan'da deplasmanda Letonya'yı mağlup ederse, diğer grupları 3. sırada bitiren takımların puanına göre Avrupa Şampiyonası'na direkt katılabiliriz.