Televizyon
29 Mar 2015 11:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

‘Türkiye güzeli değil, haber spikeri Jülide Ateş’im ben’

Güzellik yarışmalarından buralara kadar geldiğini belirten Jülide Ateş, "Kariyerimi güzellik üzerine inşa etmedim" dedi.

Habertürk TV Ana Haber spikeri Jülide Ateş, çeyrek asırlık haberciliğini anlattı. 25 yıldır spikerlik mesleğini yaptığını anlatan Ateş,"25 senedir haber takibi yapıyorum, rutin beni öldürüyor. Çok sıkıyor" dedi.

Habertürk'ten Ekin Türkantos'a konuşan Jülide Ateş, kariyerine güzellik yarışmasında birinci olarak başladığını ancak kimsenin onu güzellik yarışmasından tanımadığını belirtti. Ateş, şunları söyledi:

BEN DE GÜZELLİK YARIŞMALARINDAN GELDİM

"Ben de güzellik yarışmalarından geldim. Bunun hem avantajını hem dezavantajını yaşadım. 19 yaşın aklıyla girilebilecek bir yarışma zaten. Tabii ki Türkiye güzeli olduğum için bana bu şanslar tanındı. Güzellik bir basamak oldu ama yeterli kriter asla değildi. Ben içini doldurmasaydım yine bir işe yaramazdı.

HABER SPİKERİ JÜLİDE ATEŞ'İM BEN

Kimse kimseyi kandırmasın ekran görsellik isteyen bir şey ama nice haberciler var ki, sahada yaptıkları öyle iyidir ki görselliği ikinci planda kalıyordur. Bugün kimse beni Türkiye güzeli olarak hatırlamıyor. Haber spikeri Jülide Ateş'im ben. Güzellik yarışmam 15 gün sürdü ama 25 yıldır meslekteyim. Kariyerimi güzellik üzerine inşa etmedim."