Reklam PR
02 Nis 2015 12:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:10

Turkcell'in yeni ajansı belli oldu!

Turkcell, hangi reklam ajansı ile çalışma kararı aldı?

Sektörde yaptığı başarılı işlerle adından söz ettiren reklam ajansı SesliHarfler, geniş portfolyosunda bulunan FMCG ve teknoloji markalarından aldığı deneyim ile Turkcell Household konkurunu kazandı.

SesliHarfler Genel Müdürü İdil Dereci, SesliHarfler’in farkının teknoloji ile iç içe yaşayan iştahlı ve üretmeden duramayan yaratıcı ekipleri ile hizmet verdiği markalarına gözü gibi bakan yönetim anlayışları olduğunu belirtti.

Sektörden birçok ajansın katılımıyla gerçekleşen konkur sürecinde SesliHarfler’in deneyimli kadrosu kreatif ve stratejik başarısı ile göz doldurdu

Bundan böyle Turkcell’in gerçekleştireceği, Household kategorisinde yapacağı tüm dijital ve sosyal medya çalışmalarının altında SesliHarfler’in imzası yer alacak.

Bağımsız, yaratıcı ve sistemli bir çalışma prensibini benimseyen ve 2006 senesinden bu yana sektörde lider olan markaların ilk adresi haline gelen SesliHarfler, genç ve dinamik yapısı ile 2015 senesinde Turkcell için yapacağı çalışmalarla da adından daha da çok bahsettireceğe  benziyor.