Reklam PR
01 Kas 2017 14:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:14

Türk Telekom’dan tüyleri diken diken eden reklam!

Türk Telekom’un hazırladığı duygusal reklam filmi bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

Türk Telekom, Şırnak İl Müdürlüğü çalışanı Yılmaz Çabuk’un başından geçen gerçek bir hikayeyi kısa bir video ile canlandırdı. İletişim, teknoloji ve insan duyarlılığı birleşince bir annenin askerdeki oğlundan haber alabilmesi için gereken büyük gücün ortaya çıkmasını anlatan video, sosyal medyada da çok büyük ilgi gördü. 
 
ASKER ANASI İÇİN BÜYÜK ÇABA

Videoda, Beytüşşebap’ta yaşanan heyelan sebebiyle tüm hatların koptuğu, asker annesinin oğlunun sesini günlerdir duyamadığı aktarılıyor. Son çare olarak Türk Telekom’u arayan annenin telefonuna cevap veren Türk Telekom çalışanı Yılmaz Çabuk, oğlundan haber alamayan endişeli anneyi rahatlatmak üzere çaba gösteriyor.
 
FİNALİ TT CEO’SU TÜRKÇE YAPTI

Bölgede heyelan meydana geldiğini ve ekiplerin durmaksızın kopan kabloları bağlamak için çalıştığını anneye aktaran Yılmaz Çabuk, daha sonra askerin görev yaptığı birliğe giderek, anneyi uydu telefonu üzerinden askerdeki oğluyla görüştürüyor. Reklam filmi, Türk Telekom CEO’su Paul Doany’nin Türkçe seslendirdiği; “Hiç kopmayan bağları sağlamlaştırmanın gururuyla” sözleriyle son buluyor.