Magazin
11 Eyl 2016 18:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:32

Türk oyuncu Arjantin'de yardım dağıtıyor!

Binbir Gece, Es Es, Fatih Harbiye dizilerinde, Figaro’nun Düğünü, Pir Sultan Abdal oyunlarında rol alan oyuncu Ergün Demir, Arjantin’deki insanlara yardım elini uzatıyor.

Sevilen oyuncu kış mevsimini yaşayan Arjantin’de; sokaktaki insanlara, çorba, giysi, çocuklara oyuncak dağıtarak, insanları mutlu ederek, yaptığı yardımlarla adından söz ettiriyor.

1,5 yıl önce Buenos Aires’ten aldığı davetle katıldığı Bailando dans yarışmasında, yedi ay boyunca dans eden Ergün Demir, yarışmanın ardından 2,5 ay süren Carlos Paz Festivali’nde 7 dalda ödül alan ‘Marcianos En La Casa’ tiyatro oyununda rol aldı.

DAYANIŞMA HAYAT FELSEFEM!

Kendine gelen yeni projeleri değerlendirmesinin yanı sıra ihtiyacı olan insanları unutmayan oyuncu kampanya başlatarak 2 tır dolusu erzak, giysi yardımı topladı. “Dayanışma, yaşamım boyunca hayat felsefem olmuştur.” diyen Demir, Villaguay (Entre Rios) ve Santa Fe’ye ekiple giderek kendi elleriyle ihtiyacı olan insanlara toplanan yardımları teslim etti.

Son 1 aydır da bazen kendi çorba – yemek yaparak, bazen de yardımsever insanların desteğiyle yapılan yemekleri ihtiyacı olan insanlara iletirken onlarla sohbet edip, samimi bir şekilde sohbet eden oyuncu, bu davranışlarıyla Arjantinlilerin yoğun sevgisi ve ilgisi eşliğinde kendini seven insanların gönüllerindeki yerini pekiştirmeye devam ediyor. (Karar-Melike Birgölge)


 

Así es la sopa de la amistad en las noches de Buenos Aires...

Ergün Demir (@erguntino) tarafından paylaşılan bir video (

)