Gündem
27 Mayıs 2015 10:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:35

Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği başkanlığına kim getirildi?

Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği’nin (TUYED) yeni yönetim kurulu görev dağılımı belirlendi.

Genel Başkan Kerem Köfteoğlu, tek aday olduğu 10’ncu Olağan Genel Kurul’da yapılan oylama sonucu TUYED Genel Başkanlığı’na yeniden seçildi.

Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) 10’ncu Olağan Genel Kurulu İstanbul Taksim’deki Point Otel’de gerçekleştirildi. Genel Kurul’da yeni yönetim kurulu görev dağılımı belirlendi. Olağan Genel Kurul sonrasında yeni yönetim kurulu, görev dağılımını yaptı. Başkanlığa Kerem Köfteoğlu yeniden seçilirken, Genel Sekreterliğe Hasan Arslan, Saymanlığa ise İsmail Toksoy getirildi.

Divan Başkanlığı’nı TUYED eski başkanı Prof. Dr. Nüzhet Kahraman, yazman üyeliğini Gönül Yıldırım ve Özlem Kasa’nın yaptığı 10. Olağan Genel Kurulu’nda üyeler yeni yöneticilerini belirledi.

Buna göre, Yönetim Kurulu'nda Hasan Arslan, Mehmet Ali Doğan, Mehmet Güneli, O. Cenk Demiroğlu, İsmail Toksoy, Yılmaz Keleş, Kerem Köfteoğlu asil üye, Gönül Yıldırım, Özlem Kasa ve Halil Öncü de yedek üye olarak görev yapacaklar.

Denetim Kurulu’nda asillerde Dr. Nüzhet Kahraman, Şaban Ali Yaşaroğlu, Osman Nihat Aydoğan yedeklerde ise Bünyamin Tokmak, Özlem Kapar ve Emin Demir görev üstlenecek.