Magazin
05 Eki 2015 12:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:55

Turabi, kazandığı parayı ne yaptı?

İki yıl üst üste Survivor Şampiyonu olmayı başaran Turabi Çamkıran, Adapazarı'nda katıldığı bir etkinlikte yarışmadan kazandığı paraları anne ve babasının yediğini söyledi.

İki yıl üst üste Survivor Şampiyonu olmayı başaran Turabi Çamkıran, Adapazarlı hayranlarının karşısına çıktı. Yarışmadan kazandığı "Paraları ne yaptın" sorusuna ise "Anne ve babam yedi" cevabını verdi.

HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Önceki gün gerçekleşen etkinlikte hayranlarıyla buluşan Çamkıran, hem sevenlerinin sorularını yanıtladı hem imza dağıttı hem de fotoğraf çektirdi.

7'den 70'e büyük bir hayran kitlesine sahip olan Turabi'yi yüzlerce seveni karşıladı.
Sabah saatlerinde AVM'nin önünde uzun kuyruklar oluşturan hayranları Turabi'yi karşılarında görünce çığlık çığlığa bağırdı, izdiham yaşanmasına neden oldu.

EVLİLİK VAR MI?

"Evlilik var mı" sorusuna Çamkıran, "Önce iş sonra evlilik. Ama Meryem sultan evlen derse evlenirim. Onda hazırda biri vardır zaten" yanıtını verdi.

"HERKES ORMANA GİDİYORDU"

Ada hayatından da bahseden Turabi, "Özel ihtiyaçlarımızı nasıl karşılıyordunuz" sorusunu "Herkes ormana gidiyordu..." sözleriyle yanıtladı.

PARALARI NE YAPTI?

Yeni bir dizi projesi olduğunu söyleyen Turabi, yarışmadan kazandığı paraları anne ve babasının yediğini söyledi. İsminin 'topraktan gelen' anlamına geldiğini belirten Turabi, Survivor'a 10 kere çağırsalar yine katılacağını belirtti.