Televizyon
18 Eyl 2017 12:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:07

Tuğçe Kazaz konuştu, Gökçek'in kanalının sunucusu şok oldu: Ak Parti'den soğudum!

Beyaz TV’de Tahir Sarıkaya'nın sunduğu “Uyan Türkiyem” programına katılan eski manken Tuğçe Kazaz dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve iktidara verdiği destekle tanınan Tuğçe Kazaz, 2019’da yapılacak başkanlık seçimleriyle ilgili iktidara yüklendi. “Ben de artık Ak Parti’ye ufak ufak soğumalar başladı” diyen Tuğçe Kazaz, “FETÖ bütün oluşumlara girmiş. Yargıya, askeriyeye, istihbarata bulaşmışsa siyasete bulaşması çok kolaydır. Fakat bu siyasete hiç bulaşmamış gibi hava yaşanması ve bunların ortaya çıkarılmaması ben de soğumalara neden oldu” ifadelerini kullandı. Kazaz’ın bu sözlerine programın sunucusu Tahir Sarıkaya, “Sizin bu eleştirinize şok oldum” diyerek yanıt verdi.

Tuğçe Kazaz’ın AKP'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirileri şöyle:

“Eğer Ak Parti gelecekse tutumunu değiştirmesi lazım. Erdoğan milletin sahiplendiği bir devlet başkanı oldu, fakat onun klonları türemeye başladı. AKP içinde onun gibi insanlara davranan, bu güçten nemalanan klonlar meydana gelmeye başladı. Tayyip Bey’in etrafındakilerin doğru şeyler anlattıklarını düşünmüyorum ben. Ak Parti çıktığında 2 yaşında olan gençler şu an 17 yaşında yeni nesli oluşturuyor ve Ak Parti hala aynı söylemleriyle devam ediyor. Bir değişiklik yok. Ben Ak Parti’yi destekleyen biri olarak söylüyorum bunu. Ben de artık Ak Parti’ye ufak ufak soğumalar başladı. Çünkü FETÖ bütün oluşumlara girmiş. Yargıya, askeriyeye, istihbarata bulaşmışsa siyasete bulaşması çok kolaydır. Fakat bu siyasete hiç bulaşmamış gibi hava yaşanması ve bunların ortaya çıkarılmaması ben de soğumalara neden oldu.”  



SOSYAL MEDYA YIKILDI

Tuğçe Kazaz'ın Beyaz Tv'de yaptığı bu açıklamalar sosyal medyada da büyük yankı buldu.Daha önce birkaç kez din değiştirdiği için eleştirilen Tuğçe Kazaz, Twitter'da TT oldu.

Bazı twitter kullanıcıları "Tuğçe Kazaz AK Parti'den soğumuş, o da bir şey mi
sen bizi hayattan soğuttun" şeklinde yorumlar yaptı.

İŞTE O YORUMLAR:

Tuğçe Kazaz "AKP'den soğudum" demiş. bu da her sene başka takıma transfer
olan Muhammed Reis gibi oldu..

Tuğçe Kazaz Akparti'den soğudum demiş.Büyük ihtimal budist olacak.

Hükümet Budist yönetime karşı Arakan Müslümanlarını destekleyince kızmış Tuğçe Kazaz'ı TT'de görünce din değiştirdiğini değil, yeni bir din kurduğunu düşündüm. Bu saatten sonra üretime geçer zaar.

Tuğçe Kazaz gibi birinin Ak parti seçmeni olması bizi ziyadesiyle üzüyordu soğuması isabet olmuş bu dava sürekli kıvıranlara ağır gelir !

Tuğçe Kazaz akp den soğumuş. Eee o kadar söyledik Diyanetin başına getirin dedik dinletemedik ahan da böyle soğur işte

Tuğçe Kazaz'n Ak Partiden soğudum"sözü Akp'de büyük sevinçle karşılanırken chp genel merkezinde gergin bekleyişe neden olduğunu tespit ettik

Tuğçe Kazaz'ın yeri Adnan Oktar'ın yanıdır.