Magazin
12 Mar 2018 09:25 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:04

Tuba Büyüküstün’ün ikizi sosyal medyayı karıştırdı!

Türkiye'deki şöhretinin yanı sıra Ortadoğu'da da geniş hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün, Suudi Arabistanlı bir kadının hayatını değiştirdi

Hem güzelliği hem de oyunculuğuyla milyonların gönlünde taht kuran Tuba Büyüküstün’ün her anını takip eden Ortadoğulu hayranları sosyal medyada ortaya çıkan bir fotoğrafla şoke oldu.

Tuba Büyüküstün’e ikizi kadar benzeyen Suudi Arabistanlı yazar Noora Al Ogaili’nin fotoğrafları paylaşım rekoru kırdı.

Sosyal medyada olay yaratan Suudi kadının Amerika’da yaşayan genç yazar Noora Al Ogaili olduğu ortaya çıktı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN’Ü TAKLİT EDİYOR





Tuba Büyüküstün ile Çağatay Ulusoy gibi Türk oyuncuları sosyal medyada takip eden Noora Al Ogaili‘nin oyuncuya hayranlığı öylesine büyüktü ki imajını da onun gibi şekillendirmeye karar verdi.

Noora Al Ogaili, geçen yıl Tuba Büyüküstün’e benzemek için saçlarını onun gibi kısacık kestirip yeşil lens taktı. Yazarın saçının renginden modeline, göz renginden yüz hatlarına kadar Tuba Büyüküstün’le benzediğini gören oyuncunun hayranları Noora Al Ogaili’yi mesaj yağmuruna tuttu.



İkilinin benzerliği ‘StepFeed’ adlı Ortadoğu menşeili bir internet sitesinde haber yapılınca Tuba Büyüküstün’ün hayranları Noora Al Ogaili’yi mesaj yağmuruna tuttu.

HERKES PEŞİNDE

Bu benzerlik Noora Al Ogaili’nin sosyal medyadaki takipçi sayısını kısa sürede arttırdı. Arap basınının da dikkatini çeken bu benzerlik Ortadoğu’daki pek çok haber sitesine de konu oldu. Tuba Büyüküstün’e benzerliğiyle bir anda şöhret olan Al Ogaili’ye Ortadoğulu yapımcılar, dizi teklifleri için sıraya girdi. Güzel yazara reklam tekliflerinin de yağdığı öğrenildi. .