Magazin
19 Oca 2017 10:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:23

Tuba Büyüküstün dünya yıldızlarıyla bir arada!

IWC Schaffhausen’in Türkiye marka elçisi Tuba Büyüküstün, markanın özel davetlisi olarak İsviçre’de düzenlenen Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) Fuarı’na katıldı.

Her yıl düzenlenen SIHH, yüksek saatçiliğin dünyadaki en önemli adresi olarak biliniyor. 16-20 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuardaki IWC standını ziyaret eden Tuba Büyüküstün, yeni saat modellerini de inceledi. Özellikle IWC'nin dünyaya tanıttığı Da Vinci koleksiyonunu çok beğendiğini ifade eden Tuba Büyüküstün, markanın tasarımcıları ile de sohbet etti.

IWC'nin aynı akşam düzenlediği gala gecesi ise tam bir yıldızlar geçidiydi. Danimarka'lı şarkıcı MØ'nun performansıyla yer aldığı geceyi, Ingiliz komedyen Rob Brydon sundu.



Galaya katılan konuklar ve marka elçileri arasında Tuba Büyüküstün'ün yanı sıra, film yıldızları Rosamund Pike, Vanessa Redgrave, James Marsden, Olga Kurylenko, Jean Reno, Naomie Harris, Zilin Zhang, Isabelle Huppert, ve Patrick Stewart, Formula 1'in şampiyon pilotları Lewis Hamilton, Nico Rosberg, ve süper modeller Adriana Lima ve Karolína Kurková gibi isimler vardı.