Gündem
21 Mayıs 2018 11:24 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:13

TRT'nin hilal kaşlı hafızı sosyal medyada olay oldu!

TRT ekranlarında yayınlanan 'Ramazan Sevinci' programında atletik vücudu ve bakımlı görüntüsüyle dikkat çeken Mustafa Özyılmaz'ın şekilli kaşları sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ramazan Sevinci programında Kur'an-ı Kerim okuyan Mustafa Özyılmaz'ın kaşları sosyal medyada olay oldu.

ELEŞTİREN DE OLDU BEĞENEN DE

Ramazan Sevinci programında Kur'an-ı Kerim okuyan Mustafa Özyılmaz'ın kaşları sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Atletik vücudu ve bakımlı görüntüsüyle dikkat çeken Mustafa Özyılmaz'ın şekilli kaşları sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilirken bazı kullanıcılar tarafından ise beğenildi.



TRT'NİN YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLMUŞTU

Mustafa Özyılmaz, TRT'de düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında birinci olmuştu. 34 yaşındaki hafız Mustafa Özyılmaz'ın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun olduğu öğrenildi.



 MISIR'DA EĞİTİM ALDI

Üniversitede okuduğu yıllarda Diyanet İşlerinde kadrolu olarak görev alan Mustafa Özyılmaz, kendi gelişimine yön vermek amacıyla Mısır'a gitti. Mısır'a gitmesi sebebiyle Diyanetteki görevinden istifa etmek zorunda kaldı. Burada kaldığı sürede dünyanın en iyi hocaları arasında gösterilen Ahmed Mustafa Kamil 'den "Kıraat ve Makam" eğitimi aldı.



SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANIYOR

Üsküdar Musiki Cemiyetinde müzik ve şan dersi alan Mustafa Özyılmaz, eğitim hayatını özel bir üniversitenin İlahiyat Fakültesi'nde Kuran-ı Kerim alanında yüksek lisans yaparak tamamlamıştır. Genç hafız sosyal medya uygulaması Instagram'ın da aktif kullanıcılarından biri.

İşte yapılan yorumlardan bazıları;