Gündem
05 Ağu 2015 11:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:47

TRT'de Fethullah Gülen ve Fuat Avni göndermesi!

TRT 1'de yayınlanan Güle Güle isimli programda Fethullah Gülen ve Fuat Avni'ye gönderme yapıldı.

TRT 1'de yayınlanan Güle Güle isimli programda Fethullah Gülen ve Fuat Avni'ye gönderme yapıldı. Programın yayınlandığı sırada skeçteki Bedduacı karakteri Twitter'da TT oldu.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Güle Güle' isimli mizah programında yer alan bir skeçte canlandırılan "Bedduacı" karakteriyle Fethullah Gülen'e gönderme yapıldı.

KLİŞELERDE BOĞULASIN AVNİ

Skeç'te yer alan 'Bedduacı' karakteri yanında yer alan Avni isimli diğer bir karaktere kapıyı açmadığı için beddua ederek azarlıyor. Avni isimli karaktere beddua eden Bedduacı, "Klişelerinde boğulasın Avni, Unfollow'lara gelesin Avni, Spam'ler yiyesin Avni, Üçüncü havalimanını görmüş Almanlar gibi dumur olasın Avni" diyor.

TREND TOPİC OLDU

Miraç Kazancı'nın yapımcı ve yönetmenliğini üstlendiği ve Galibarda Fikir Sanat'ın TRT 1 için hazırladığı program geçen hafta izleyiciyle buluşmuş, Bedduacı karakterinin aldığı tepkilerle bu hafta da aynı karaktere yer verilmesine karar verilmişti.

Bedduacı karakteri ile programın kendi hasthtag'i (etiketi) bu hafta Twitter'da "tt" (trend topic) olarak gündem olurken, pek çok kişi de Bedduacı karakteriyle ilgili yorumlar attı.