Gündem
21 Nis 2018 15:13 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:10

TRT canlı yayınında olay sözler: Gazetesinde yazı yazıyor, ağızlarını bile açamıyorlar!

Ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, büyük olayların yaşandığı Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu gazetelerdeki spor yazarlarını eleştiren Çilingiroğlu, “Ben bu ülkede neler neler gördüm. Galatasaray stadında sidik savaşları yapıldı. Fenerbahçe stadında Eboue’ye muz gösterildi. Trabzon’da hakemin kafası yarıldı, maç devam ettirildi. Olayları eleştirmesi gereken çoğu insan federasyon başkanının gazetesinde yazı yazıyor. Bu sana doğal geliyor mu? Hadi eleştirsinler bakalım federasyon başkanını” ifadelerini kullandı.

Adı ne olursa olsun Fenerbahçe bu işten cezasız çıkmamalı diyen Çilingiroğlu, ”Hiç şaşırmıyorum. Niye? Çünkü bu ülkede senelerce o kadar büyük haksızlıklar yapıldı ki. Sayın Cumhurbaşkanı kumpas dedi. Kumpas ise de ihlali yapan Fenerbahçe Kulübü. Fenerbahçe bu işten cezasız çıkmamalı. Ancak genel anlamda inancım yok. Bu ülkede ne haksızlıklar yapıldı. Bu ülkede adaletin doğru sağlandığına inanıyor musunuz? Bu ülkede hiçbir inancım yok ki, ertesi gün bir milat olsun. Rize’de Fenerbahçe’nin otobüsü kurşunlandı. Faili hala meçhul. 1 hafta ligler tatil edildi o akşam. Ertesi Pazartesi günü Beşiktaş maç oynadı” dedi.