Polemik & Kulis
03 Kas 2013 20:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

TRANSFER BOMBASINI PATLATAN NAGEHAN ALÇI MEDYARADAR'A KONUŞTU: BİRİLERİ UTANÇ DUYMALI!

Kanal D'de programına son verilen Nagehan Alçı yarından itibaren yeni kanalında...Peki Alçı bu transferiyle ilgili neler söyledi?

Kanal D’de cuma günü son kez ekrana gelen Bırakın Konuşalım isimli programını Fox TV’ye taşıyan ve yarından itibaren yeniden ekranlara gelecek olan Nagehan Alçı transferi ile ilgili olarak Medyaradar’a şunları söyledi: 

"Bana yapılan hakaretler umrumda değil.Hukuken cezalarını zaten alacaklar ama benim programımdan 22 aile ekmek yiyor. Bitmesi halinde bu kadar insan ortada kalacak. Kötü niyetle yazı yazanlar yani benim çalışma arkadaşlarımın ailelerinin ekmek paralarına tasallut eden birileri utanç duymalı. Fox’un teklifini herşeyden önce mesai arkadaşlarımın devam etme arzusu nedeniyle kabul ettim. Benim için bu iş ekstra. Olsa da olur olmasa da... Fakat ekipteki birçok insanın tek işi bu. Fox da bizim için yeni bir dönem başlıyor. Tüm Fox yönetimine ilgi ve destekleri nedeniyle teşekkür ederim."

Alçı'nın Kanal D'de Bırakın Konuşalım ismiyle yayınlanan programı Fox Tv'de ise "Nagehan Alçı ile" ismiyle ekranlara gelecek.

MEDYARADAR/ÖZEL 

NAGEHAN ALÇI NIN SUNDUĞU BIRAKIN KONUŞALIM HANGİ KANALA TRANSFER OLDU?(MEDYARADAR/ÖZEL)