Gündem
21 Eki 2014 15:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:50

Trabzonsporlu futbolcuya 'doktoru darp etti' suçlaması!

Trabzon'da bir doktor, Trabzonsporlu futbolcunun kendisini darp ettiği iddiasıyla polise başvurdu.

'Komando' lakaplı futbolcu hakkında daha önce de KTÜ duvarına isabet eden kurşun nedeniyle dava açılmıştı.

Trabzon'da özel bir hastanede çalışan doktor, Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir'in, kendisini darbettiğini iddia ederek polise başvurdu.

Alınan bilgiye göre, bordo-mavililerin savunma oyuncusu Demir, sabah saatlerinde rahatsızlanan kız kardeşini Akçaabat ilçesi Yıldızlı Mahallesi'ndeki özel bir hastanenin acil servisine götürdü.

Demir, kardeşini muayene eden doktor Latif Bayat'tan bilgi aldığı sırada, kendisine yeterince ilgi göstermediğini iddia ettiği doktorla  tartışmaya başladı.
     
Tartışmanın büyümesi üzerine ikili arasında yaşanan arbede, hastanenin güvenlik görevlilerin araya girmesiyle sona erdi.


     
Daha sonra Akcaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden doktor Bayat, darbedildiğini iddia ederek futbolcu Demir hakkında şikayetçi oldu.
     
Hastanenin başhekimi Opr. Dr. Ahmet Çubukçu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Acil serviste sabah saatlerinde yaşanan bu talihsiz olayda Trabzonspor ile Aykut Demir'i birbirinden bağımsız olarak değerlendiriyoruz, ayrı tutuyoruz" dedi.
     

KTÜ'NÜN DUVARINA SİLAHLA ATEŞ AÇMIŞTI
Futbolcu Demir hakkında daha önce de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kimya Bölümü duvarına, 2 Eylül 2014 tarihinde isabet eden kurşunun, futbolcunun silahından çıktığı gerekçesiyle soruşturma açılmıştı. Demir, soruşturma kapsamında emniyette ifade vermişti.