CineRadar
05 Haz 2014 21:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:16

Tom Cruise dünyanın son umudu!

Haziran'ın ilk haftasında vizyon hız kesmiyor! Bu hafta tam 8 yeni film gösterime giriyor ve hangisi sizin için, öğrenmek isterseniz, Murat Tolga Şen'in hazırladığı Cineradar köşemizi mutlaka okuyun!

Yarının Sınırında / Edge of Tomorrow
 
Doug Liman’ın yönettiği ve Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton ile Brendan Gleeson’un oynadığı Yarının Sınırında (Edge of Tomorrow), 06 Haziran 2014’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.
 
Binbaşı William Cage, birdenbire kendisini bir intihar görevinde bulur. Birkaç dakika içinde öldürülür ve hemen ardından kendisini bir zaman döngüsünün içinde bulur. Döngü onu aynı savaşı tekrar tekrar yaşamaya ve tekrar tekrar ölmeye zorlar. Ama yeniden başladığı her savaşta Cage, yanındaki Özel Kuvvetler savaşçısı Rita Vrataski ile becerilerini geliştirir. Cage ve Rita’nın tekrarladıkları her savaş onları uzaylıları yenme hedeflerine bir adım daha yaklaştırır.
 
Yeni Başlayanlar İçin Vahşi Batı  / A Million Ways to Die in the West
 
Seth MacFarlane’in yönettiği ve Seth MacFarlane, Charlize Theron, Amanda Seyfried ile Liam Neeson’ın oynadığı Yeni Başlayanlar İçin Vahşi Batı (A Million Ways to Die in the West), 06 Haziran 2014’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
Albert, bir silâhlı çatışmadan geri çekildikten sonra vefasız kız arkadaşı onu bir başka erkek için terk eder. Kasabaya gelen gizemli bir kadın ise Albert’ın cesaretini bulmasına yardım eder. İkili birbirine aşık olmaya başlar ama kadının kötülüğüyle nam salmış kanun kaçağı kocası intikam arayışıyla kasabaya geldiğinde çiftçinin yeni keşfettiği cesaretini test etmesi gerekmektedir.
 
Kardeşim İçin / Out of the Furnace
 
Scott Cooper’in yönettiği ve Christian Bale, Woody Harrelson, Casey Affleck ile Forest Whitaker’in oynadığı Kardeşim İçin (Out of the Furnace), 06 Haziran 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
Russell ve Rodney kardeşler küçük bir kasabada yaşıyorlardır. Rodney gizemli bir şekilde ortadan kaybolur ve Russell da bir hatadan dolayı kendini hapishanede bulur. Russell özgürlüğü ve adaleti bulmak için mücadele verecektir.
 
Aşkta Yanlış Yoktur / The Right Kind of Wrong
 
Jeremiah S. Chechik’in yönettiği ve Ryan Kwanten, Sara Canning, Ryan McPartlin ile Kristen Hager’in oynadığı Aşkta Yanlış Yoktur (The Right Kind of Wrong), 06 Haziran 2014’de Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
İnatçı, romantik, idealist ve hayalperest Leo, O’nu hayallerinden vazgeçirmeye çalışan kimseyi dinlemez. Bu inatçılığına karşılık eski eşi Julie, Leo hakkında Neden Bu Kadar Berbatsın başlıklı bir blog açar ve yazdıklarını kitaplaştırır. Bu sırada Leo, Colette ile tanışır. Ancak Leo, Colette ile düğününde tanışmıştır. İnatçı ve uslanmaz Leo, imkânsızı ister ve Colette’i kendisine aşık etmek için her şeyi yapmaya karar verir.
 
Suç Şehri / Zulu
 
Jerome Salle’in yönettiği ve Orlando Bloom, Forest Whitaker, Tanya Van Graan ile Natasha Loring’in oynadığı Suç Şehri (Zulu), 06 Haziran 2014’de M3 Film dağıtımıyla Calinos Films tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
Polis şefi Ali ve birlikte çalıştığı Brian, genç bir kadının öldürülmesi olayını araştırmaya başlarlar. Önceleri basit bir cinayet olarak görünen bu davanın ucu uluslararası bir mafya örgütünün insanları kurban etmekten çekinmeyen kirli plânlarına kadar varacaktır. Ülkede mafyanın bağlantılarını araştırarak işe başlayan iki ortak için bu artık yalnızca bir iş değildir. Her ikisi de en yakınlarının hayatını öne sürdüklerini fark etmeden büyük bir karmaşaya sürükleneceklerdir.
 
Tamaya
 
Serkant Yaşar Kutlubay’ın yönettiği ve Su Bilgiç, Derya Aksu, La Milla ile Nicole Kuntzman’ın oynadığı Tamaya, 06 Haziran 2014’de Özen Film dağıtımıyla Kutlubay Film tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
Büyücü Gosha tarafından bir kolyeye hapsedilen iblis Tamaya’yı dünyaya geri getirmeyi amaçlayan bir tarikat genç kızları şeytana kurban etmektedir. Komiser Buket ve ekibi tarikat lideri Kuntay’ı ele geçirir. Ayin esnasında Kuntay’ın elindeki kolyeyi alan Buket, kolyeyi eve götürür. Buket’in kız kardeşi Demet kolyeyi boynuna takıp arkadaşlarıyla yola çıkar. Bir şato kalıntılarının olduğu yerde kamp kurarlar. Şato iblisin kolyeye hapsedildiği yerdir.
 
Yüksek Risk / Starred Up
 
David Mackenzie’nin yönettiği ve Rupert Friend, Jack O’Connell, Ben Mendhelson ile David Avery’nin oynadığı Yüksek Risk (Starred Up), 06 Haziran 2014’de M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
Şiddete eğilimli genç Eric, henüz yaşını doldurmadan ıslah evinden alınarak yetişkinlerin karanlık dünyasına atılır. Gardiyanlara ve hapishanedeki diğer mahkûmlara kendini kabul ettirmesi gerekirken bir yandan aynı hapishanedeki babasına kendini ispat etmenin peşindedir. Ömrünün büyük bir kısmını hapishanelerde geçiren Nev, yıllar süren ayrılığı hızla kapatmak için çabalamaktadır. Bu sırada Eric, hayatta var olmanın farklı bir yolu olduğunu öğrenir.
 
Paris’te Bir Hafta Sonu / Le Week End
 
Roger Michell’in yönettiği ve Jim Broadbent, Lindsay Duncan, Jeff Goldblum ile Olly Alexander’in oynadığı Paris’te Bir Hafta Sonu (Le Week End), 06 Haziran 2014’de M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
İngiliz çift Nick ve Meg,evliliklerinin otuzuncu yıldönümünde, ilişkilerini tekrar canlandırmak umuduyla, zamanında balayı için gittikleri Paris’e tekrar gitmeye karar verirler. Ancak seyahat plânladıkları gibi gitmez ve karşılaştıkları olaylar aralarındaki farklılıkları ve gerilimi daha belirgin hale getirir. Çift Nick’in eski bir arkadaşı olan ve Paris’in havalı bir semtinde oturan Morgan’ın akşam yemeği davetini kabul edince, sürpriz dolu olaylar birbirini takip eder.
 
Oz Efsanesi: Dorothy’nin Dönüşü / Legends of Oz: Dorothy’s Return
 
Daniel St. Pierre ile Will Finn’in yönettiği ve Dennis Quaid, Zac Efron, Alan Bates ile Kim Dickens’in oynadığı Oz Efsanesi: Dorothy’nin Dönüşü (Legends of Oz: Dorothy’s Return), 06 Haziran 2014’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
Dorothy Kansas’ta uyanır. Onu sihirli Oz ülkesine götüren kasırga büyüdüğü kasabayı yerle bir etmiştir. Sıkıntı içinde olan ve bunalan Dorothy dev bir gökküşağına binerek kendini tekrar Oz Ülkesi’nde bulur. Bu sırada Oz da tehlikededir ve dostları Korkuluk, Teneke Adam ve Aslan’ın Dorothy’nin yardımına ihtiyaçları vardır. Dorothy eski dostlarını bulmak ve kurtarmak için çıktığı bu macerada yeni arkadaşlar da edinecektir.

CİNERADAR köşesi sinema-TV eleştirmenimiz Murat Tolga Şen tarafından hazırlanmaktadır. / Filmlere ait künye bilgileri üstad Sadi Çilingir'e ait Sadibey.com sitesinden, izniyle alınmaktadır.