Gündem
04 Oca 2011 23:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:56

TGS'DE GÖREV DAĞILIMI! KİM, HANGİ GÖREVİ YÜRÜTECEK?

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Olağan Genel Kurulu'nda yeni yönetimin seçilmesinin ardından Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev dağılımı gerçekleşti...

TGS'den yapılan açıklamada 26-27 Aralık 2010 tarihinde toplanan Olağan Genel Kurul'da yeni Yönetim Kurulu'nun seçilmesinin ardından 29 Aralık'ta yapılan toplantıda Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı bildirildi.

Buna göre Genel Başkan Yardımcılığına Yıldırım Boran, Genel Eğitim Sekreterliğine Alper Turgut, Genel Teşkilatlandırma Sekreterliğine ise Mutlu Mete oybirliğiyle getirildi. Nevin Tokdemir ve Celal Uğurlu ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacaklar.

TGS Denetleme Kurulu'nda Tuncay Yıldırım, Aydın Kanavetçi ve Medat Şenay yer alırken TGS Disiplin Kurulu ise Ramazan Şanıvar, Sultan Özer, Mehmet Naci Özer ve Durmuş Ali Başkan'dan oluşacak.

26-27 Aralık 2010 tarihinde toplanan TGS Olağan Genel Kurulu'nda Ercan Sadık İpekçi Genel Başkanlığa, Muhittin Doğan Genel Sekreterliğe, Hüsnü Erdem de Genel Mali Sekreterliğe seçilmişti.


 

ETİKETLER
#tgs