Gündem
13 Kas 2017 20:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:16

TGC'den efsane spiker için başsağlığı mesajı!

Tenis turnuvalarını ve birçok spor dalını, sesiyle ve anlatımıyla izleyenlere sevdiren TRTSPOR'un öncü isimlerinden Fahri İkiler 65 yaşında yaşamını yitirdi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nun, Fahri İkiler’in ölümüyle ilgili yayınladığı mesajda “Değerli üyemiz, Fahri İkiler’i kaybettik. Gazetecilik mesleğine uzun yıllar başarıyla hizmet veren Fahri İkiler’i sevgi ve saygıyla anıyoruz. Fahri İkiler’in ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz” denildi.

Fahri İkiler’in cenazesi 15 Kasım 2017 Çarşamba günü öğle namazının ardından Üsküdar Şakirin Camisi'nden alınarak Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa veriecek. 



Fahri İkiler’in Özgeçmişi

1952 yılında Kayseri’de doğdu. Eğitim Enstitüsünü bitirdi. Mesleğe 1973 yılında Kayseri Ülker Gazetesi’nde muhabir olarak başladı. Daha sonra TRT’de Prodüktör, Yönetmen, Müdür Yardımcısı ve Müdür olarak görev yaptı. Bu kurumdan 2011 yılında emekli oldu. Basın meslek örgütlerinin başarı yarışmalarında çeşitli ödüllere değer görüldü. Sürekli Basın Kartı sahibi olan Fahri İkiler İngilizce biliyordu.