Gündem
06 Tem 2013 00:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:16

TELEVİZYON HABERCİLİĞİ KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

Samanyolu Haber TV ve FEM Dershaneleri işbirliğiyle düzenlenen “Televizyon Haberciliği Kursu” ilk mezunlarını verdi.

Haberi kitaptan değil, haberciden; muhabirliği okuyarak değil muhabirle birebir konuşarak öğrenmek isteyenler  “Televizyon Haberciliği Kursu”nda buluştu. Samanyolu Haber Televizyonu ve FEM Dershaneleri işbirliğiyle düzenlenen kurs 8 hafta sürdü. Kursiyerler haber yazımından, montaja; muhabirlikten diksiyona kadar pek çok alanda uygulamalı dersler gördü.
 
Kurs, Samanyolu TV Ana Haber Bülteni spikeri Kemal Gülen, Samanyolu Haber TV editörlerinden ve Güncel Durum programı sunucusu Asım Yıldırım, FOX TV Haber Müdürü Ercan Gün ve TRT Haber İstanbul Koordinatörü Meryem Özkurt gibi tanınmış habercileri de konuk ederek kursiyerleriyle bir araya getirdi. 8 hafta boyunca alanında başarılı habercilerden ders alan kursiyerler, son haftalarını Samanyolu Haber Televizyonu’nun mutfağında geçirerek öğrendiklerini uygulama fırsatı da buldu.
 
 
“Televizyon Haberciliği Kursu” 19 Ağustos’ta ikinci grup kursiyerlerine kapılarını açacak. 48 saatlik bu kursla hayallerine adım atmak isteyenler, detaylı bilgiye 0216 5051835 nolu telefondan ya da femakademiumraniye@fem.com.tr adresinden bir maille ulaşabilirler.