Reklam PR
24 Ara 2014 14:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:00

Televizyon dünyasının başarılı iki ismi PR ajansı kurdu!

NTV Haber Merkezi’nde uzun yıllar görev yapan başarılı gazeteci İhsan Aykın ile Kanal D’nin başarılı ismi ve kurumsal iletişim duayeni Gözde Yıldırım Ansari 25 Medya İletişim Ajansı’nı kurdu.

İletişim danışmanlığı sektörüne, 17 yıllık birikim ve deneyimleriyle yeni bir soluk getirmek amacıyla bir araya gelen başarılı iki isim 25 Medya İletişim Danışmanlığı’nı kurdu.

25 Medya İletişim, Dünya’da olduğu gibi Ülkemizde de iletişimde yaşanan dönüşümde geleneksel halkla ilişkiler kavramı ile yeni medya düzenini harmanlamak ve şirketlere bu yolda destek vermek amacıyla İstanbul’da kuruldu.

Hizmet verdiği kurumların, hedef kitleleriyle güvenilir ve doğru iletişim kurmasını sağlamak ve algı yönetimini etkili bir şekilde yapmak üzere; Stratejik İletişim, Medya İlişkileri Yönetimi, Etkinlik Yönetimi, Kurum İçi İletişim, Kriz Yönetimi, Marka İletişimi, Lider İletişimi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Sponsorluk Yönetimi, Pazarlama İletişimi, Sosyal Medya Yönetimi hizmeti veriyor.

Dinamik bir ekiple sektöre hızlı giriş yapan 25 Medya İletişim, eğitim, turizm,  inşaat ve sağlık sektöründeki birçok firmaya hizmet veriyor.  25 Medya İletişim’e başarılar diliyoruz.