Gündem
02 Eyl 2014 12:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:37

Teknedeki kadın konuştu; Ersun Yanal çok çapkın...

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, katıldığı programda Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevinden geçtiğimiz haftalarda ayrılan Ersun Yanal hakkında açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal ile teknede görüntülenen Yaşar, ünlü teknik direktör hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Ersun Yanal çapkın bir adam değil, ama o tekneden ayrılması lazım" diyen Yaşar, bu yıl içinde evlenmeyi düşündüğünü söyledi.

Söylemezsem Olmaz programına konuka alan ünlü şarkıcının açıklamalarından satır başları şöyle;

"ERSUN YANAL'IN EŞİYLE MESAFELİ BİR İLİŞKİSİ VAR"
Ersun Yanal'la olan fotoğraflarım abartıldı. Kendisini çok severim; aramızda abi kardeş ilişkisi var. Biz de istemezdik böyle görüntüler ortaya çıksın. Ama Ersun Hoca denizde yaşayan bir adam. Herkesi teknesinde ağırlamayı sever. Yaz boyunca da teknesindeydi ama eşini hiç yanında görmedim. Ersun Yanal boşanmadı ama anladığım kadarıyla eşiyle mesafeli bir ilişkisi var. Teknedeki bayan ise sevgilisi değildi.

"ERSUN YANAL ÇAPKIN BİR ADAM DEĞİL"
Ersun Yanal'ın eşinden ayrılma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Kendisi çapkın bir adam değil. Ama o tekneden sıyrılması lazım; çünkü tekneye kim giderse gitsin yanlış anlaşılıyor. Malum görüntüler olmasa da Ersun Yanal'ın Fenerbahçe ile ilişkisi bitecekti diye düşünüyorum.

"BU SENE EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"
Bu sene evlenmeyi düşünüyorum. Geçmişte evlenme teklifi de aldım, arkadaşlarım da oldu, ama o dönem evliliği istemiyordum. Mükemmel çift olduğuna inanmıyorum ama bu sene evlenmek istiyorum.