Gündem
26 Mar 2017 19:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:34

İbrahim Tatlıses'ten şok FETÖ iddiası: Beni vuracakları zamandan bile haberleri vardı

Instagram hesabından açıklama yapan Tatlıses'ten şok bir iddiada bulundu.

FETÖ'nün, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in de başına bela olduğu ortaya çıktı. Tatlıses'e çürük uçak satıp, villasını icra yoluyla alan FETÖ'nün, olayı Yargıtay'da da örtbas ettiği ortaya çıkmıştı.

"BENİ VURACAKLARI ZAMAN HABERLERİ VARDI!"

İmparator İbrahim Tatlıses, son olarak Instagram hesabından yaptığı paylaşımla FETÖ'nün vurulmasından da haberdar olduğunu söyledi.

İşte Tatlıses'in Instagram'dan yaptığı açıklama:

Şimdiye kadar ben sizlere ne zaman yalan söyledim; gerçek olmayan hiç birşeyi yazmadım, söylemedim tenezzül bile etmedim ama artık susmuyorum çünkü canımı yaktılar. Beni vuracakları zamandan bile haberleri vardı.

"BENİM NE GÜNAHIM VARDI"

Bakıyorum o zamanın Emniyet Müdürü, savcıları, hakimleri şimdi hepsi aranıyor! Kimisi mahkemede yargılanıyor, kimisi cezaevinde, kimisi de firari!!! E benim ne günahım vardı da hem vuruldum, hem uçağımız gitti, hem evlerimde haciz var!



"NE İLE GEÇİNİYORUM, KİMSENİN SORDUĞU YOK!"

Benim bildiğim Yargıtay kararları bir buçuk, iki seneden önce karara bağlanmaz nasıl oluyorda itiraz talebimizi 54 günde reddettiler ve mahkemeye geri geldi? Yani bu ne demek biliyor musunuz; dosyalar incelenmeden talebin reddine karar veriliyor!!! Ne hikmetse anlamış değilim, nedense bu Ahmet Özbey yakalanmıyor? Damadı firari, kızı şuan cezaevinde , kendisi ortada dolaşıyor ve habire evlerime, hesaplarıma avukatı aracılığıyla haciz koyduruyor! Beni mali açıdan zarara sokuyor. 6 senedir çalışmıyorum, ne ile geçiniyorum kimsenin bunu sorduğu yok, kendisinin bir eroin kaçakçısı olduğu iddia ediliyor ve eroin kaçakçılığından ceza alıp yatmış üstelik halen birşey sorulmuyor, sormuyorlar.

"SAYIN BAŞKAN'IMDAN ÖZEL RİCAMDIR!"

Ben bütün mallarımın haklı olarak şahsıma geri verilmesini istiyorum! Çünkü ben bugün bu FETÖ'cülerin haksızca benden almaya çalıştığı mallarımı ve zarara uğrattığı ticari hayatımı yıllarca helal alın terim ile kazandım. Devlet büyüklerimden ricamdır, sayın Başkan'ımdan özellikle ricamdır; madem bunlar FETÖ'cüler benim burda günahım ne?