Magazin
26 Eyl 2017 12:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:08

Tanju Çolak oğlunun düğününe gidemedi! Gelini el öpmeye geldi!

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Tanju Çolak'ın oğlu Anıl Çolak'ın bir haftalık eşi Emily Wolfford'u, babasının elini öptürmeye, İstanbul'a getirdiğini yazdı.

Cankurt, Tanju Çolak'ın oğlu Anıl Çolak'ın bir haftalık eşi Emily Wolfford'u babasının elini öptürmeye İstanbul'a getirdiğini yazdı. Bilindiği gibi, Tanju Çolak, hakkında "yurt dışı" yasağı bulunduğu için oğlunun ABD'deki düğününe gidememişti.

Bülent Cankurt, Türk geleneklerine göre İstanbul'da bir düğünün olup olmayacağını sorarak yazısını bitirdi.

Cankurt'un yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Tanju Çolak; Haziran ayında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın çek-senet mafyasına yönelik soruşturmasında gözaltına alındığı ve hakkında yurt dışı çıkış yasağı bulunduğu için, oğlu ve gelininin bu mutlu gününe şahitlik edememişti. Tanju Çolak ABD'ye gidemeyince, Anıl bir haftalık eşi Emily'yi, babasının elini öptürmek için İstanbul'a getirdi.

'TÜRK OLARAK İLK GÜNÜM'

Yeni gelin Emily, İstanbul'a geldiklerini sosyal medyadan 'Hazır ol İstanbul, Emily Çolak geliyor' mesajıyla duyurdu. Türkiye Cumhuriyeti İkamet İzin Belgesi'ni de Instagram'da paylaşan Emily, 'Türk olarak ilk günüm' notunu düştü.

İstanbul'u çok sevdiği ve bir Türk'le evlendiği için çok mutlu olduğu her halinden belli olan Amerikalı gelin için, bakalım Tanju Çolak İstanbul'da, Türk geleneklerine göre bir düğün yapacak mı...