Televizyon
10 Şub 2018 16:30 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:00

Survivor'ın sır kutusu konuştu: Buraya gelen insanlıktan çıkıyor!

Survivor'ın vazgeçilmezi doktor Metin Kuş, yarışmacıların hem anneleri hem babaları. Herkesin çok sevdiği isim samimi açıklamalar yaptı.

'Survivor 2018 bugün başlıyor. Yarışmanın gizli kahramanı Dr. Metin Kuş Posta'dan Selin Keleş'e konuştu.

Herkesin Metin Baba dediği doktor Kuş şöyle diyor: Survivor doktorluğu başka bir şey. Hem anneleri hem de babalarıyım. O rekabet ve mahrumiyet ortamında yarışmacıların dertleşebileceği tek ‘iyi‘ insan benim.

TIRNAKLARI ÇIKIYOR

Metin Kuş; Survivor ile ilgili ise hislerini şöyle anlatıyor: Mesleğimin kıymetini anladım. İyi bir ülkede yaşadığımızı hissettim. Dominik‘te hakikaten kötü şartlar var. Bir de insanları daha iyi tanıdım. Survivor’a katılanların aç kaldıklarında kişiliklerinin neye dönüştüğünü gözlemledim. Tırnakları çıkıyor, açlıktan insanlıktan çıkıyorlar. Çok ilginç, değişik bir deneyim. Bazılarıyla yarışma öncesi check-up‘a geldiklerinde tanışıp muhabbet ediyoruz. Ama orada bambaşka oluyorlar. Onlar için zor tabii.

Doktor Kuş; "Acun Ilıcalı ile dostluğunuz ne zamana dayanıyor" sorusuna "Onun televizyonculukla alakası yokken, motorculuk zamanımızdan arkadaşlığımız. Esat’la da öyle. Esat ve Acun ile abi-kardeş gibiyiz. Birbirimize sevgimiz her gün artar" yanıtını verdi.

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Survivor 2018 yarışması, 10 Şubat Cumartesi akşamı TV8'de ekrana gelecek.