Televizyon
29 Mayıs 2017 03:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:43

Survivor'da voleybol maçını hangi takım kazandı?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor'da merakla beklenen voleybol karşılaşması oynandı ve iletişim ödülü sahibini buldu.

Survivor'un dün akşam yayınlanan bölümünde iletişim ödülünü Gönüllüler takımı kazandı. Acun Medya ile Survivor 2017 arasındaki voleybol karşılaşmasını ise Acun Medya kazandı. Ayrıca son bölümde Acun Ilıcalı bundan sonraki ilerleyiş ve büyük final hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Survivor'da pazar günü yapılan ada konseyinde eleme olmadı. Cumartesi günü yapılan büyük oylamanın devamı olan SMS oylaması devam etti. Acun Ilıcalı, bu oylama sonucuna göre bundan sonra elenen isimlerin belli olacağını açıkladı. Ilıcalı ayrıca Survivor tarihinde gelmiş geçmiş en yüksek SMS oylaması katılımı olduğunu sözlerine ekledi.

Son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler, iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. İlk turu 6-0 Gönüllüler, ikinci turu 6-3 ünlüler kazandı. Finale kalan oyun bayrak yarışında 3-2 Gönüllülerin oldu.

Acun Medya ile Survivor 2017 arasındaki voleybol karşılaşmasını ise Acun Medya setlerde 25-16, 25-20, 25-17 yaparak 3-0 gibi net bir skorla kazandı. Acun Medya'ya yenilen Survivor 2017 yarışmacıları böylece; bir hafta Dominik seyahati, yat gezisi, açık büfe Türk yemekleri, her yarışmacıya güzel bir saat ödüllerinden oluşan 4 büyük ödülü kaybetmiş oldu.

Son bölümde ayrıca Ilıcalı, Survivor finali hakkında şöyle konuştu: "Sema dışında 4 isim daha Kıbrıs'a gidecek. Kıbrıs finalinin oyunları burada oynanacak. Hızlandırılmış oyunlar oynanacak. İsimler belli olduktan sonra buradan bir ismi Kıbrıs'ta direkt olarak final koltuğuna oturtacağız."

İşte, Survivor yeni bölüm fragmanı!