Televizyon
25 Mayıs 2018 07:55 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:14

Survivor'da Türkiye ödülünün ilk etabını kim kazandı?

Survivor tarihinin en büyük ödülü olarak açıklanan İstanbul ödülü oyunu nefesleri kesti.Exathlon yarışması parkurunda oynanan ilk Türkiye ödülü oyununu kim kazandı?

Survivor'da Acun Ilıcalı geçtiğimiz konseyde bugüne kadar verilmiş en büyük ödülü açıklamıştı. Kazanan takımın İstanbul'a giderek 1,5 gün boyunca aileleri ve sevdikleriyle istediklerini yapabilecekleri Türkiye ödülü yarışmacılara büyük mutluluk yaşatmıştı. İki defa oynanacak oyunu kazanan takım İstanbul'a gidecek. Eğer 1-1'lik beraberlik olursa bir oyun daha oynanacak.

Acun Medya'nın dünya televizyonları için prodüksiyonunu yaptığı Exathlon isimli yarışmanın parkurunda gerçekleştirilen, Türkiye ödülünün ilk oyununda büyük çekişme yaşandı. Günlerdir bu oyuna hazırlanan yarışmacılar, gelmiş geçmiş en büyük ödülü kazanabilmek ve ailelerine kavuşabilmek için varlarını yoklarını parkura döktü. Exathlon'un mavi parkurunda gerçekleştirilen oyunda Gönüllüler takımı önde götürdü.

Aradaki farkın açılmasına izin vermeyen Ünlüler oyunda dengeyi kurmaya çalıştı. 8-4 mağlubiyetin ardından 3 oyun kazanan Ünlüler durumu 8-7'ye getirdi. Ancak son iki sayıyı alan Gönüllüler oyunu 10-7 kazanmayı başardı. Gönüllüler takımı oyun sonrasında büyük mutluluk yaşadı. Survivor'da Türkiye ödül oyunlarının 25 Mart'ta oynanacak ikincisini de Gönüllüler kazanmayı başarırsa önümüzdeki hafta İstanbul'a gidecekler.