Televizyon
24 Şub 2018 10:30 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:02

Survivor’da sürpriz! Adaya iki kişi katıldı! Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün çok önemli bir bölüm yaşandı. Survivor'da adaya iki kişi daha katıldı ve adada kağıtlar yeniden dağıtılıyor.

Survivor Gönüllüler takımına iki yeni yarışmacı geldi. Survivor 11. bölümde şimdiye kadar en zor oyun oynandı. Survivor’da ödül oyunları adadaki yarışmacıların motivasyonu için büyük önem taşıyor. Survivor ödül oyununda bu hafta ödül ne oldu, yarışmacılar tatmin oldu mu? Yeni gelen yarışmacılar kimler?
 
SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNUN ÖDÜLÜ NEYDİ?
 
Survivor’da ödül oyunu galibinin kazanacağı ödülü dün Alp Kırşan şöyle açıkladı “Kazanan takımın çok mutlu olacağını düşündüğüm bir ödül var. Hakan ve Gamze'nin yerine iki yeni yarışmacı geldi. Emre ve Gamze geliyor. Kazanan takım kısa mesafeli bir yere gidecek. Survivor'dan uzaklaşıp biraz duygusal ve eğlenceli bir yere gidecek. Kazanan takım teknoloji evine gidip hayranlarından gelen mesajları okuyacak. Aynı zamanda meyve tabağı olacak. Dört erkek dört kadın mücadele edecek.” açıklamaların ardından yarışmacıların oyun heyecanı zirveye ulaştı.
 
SURVİVOR’DA DÜN AKŞAM ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
 
All Star son 3 oyunda mağlup olmuştu ancak rüzgar tersine döndü ve yeniden galip olmasını bildi. Ünlüler takımı mücadeleyi 10-3 gibi büyük bir farkla kazandı.
 
YARIŞMAYA İKİ YENİ İSİM KATILDI…
 
Survivor 2018’de Acun Ilıcalı iki yeni yarışmacı katılacağını açıklamıştı. Büyük gün geldi ve hangi isimlerin katıldığı belli oldu. Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu ve Gamze Aksu yerine iki yeni yarışmacının katılacağını söylemişti. Yeni yarışmacılar İpek Yaşar ile Emre Durak Survivor'a dahil oldu.

 
Emre Durak kimdir? 
 
Survivor 2018’de Gönüllüler Takımı’na dahil olacak olan Emre Durak hakkında çok bir bilgi bulunmuyor. Yarışmacının animatör olarak çalıştığı ve Anadolu Üniversitesi Doğal Kaynaklar Reaksiyon ve Turizm’i mezunu olduğu bilgisi yer alıyor. Meslek olarak dublörlük de yapan yarışmacı, Doğa sporlarına olan merakı ile biliniyor. Doğa, orman ve dağ yürüyüş ve sporları ile ilgilenen yarışmacının Çılgın Goril isimli Youtube kanalı da bulunuyor. Bu kanalda tehlikeli videoları da çeken yarışmacı aksiyon ve çılgınlığı çok seviyor. Aksiyon sahneleri çeken Emre Durak tam bir Survivor gibi yaşıyor.

 
İpek Yaşar kimdir? 
 
İpek Yaşar'ın doğum tarihi hakkında henüz bir bilgi yok. CrossFit sporcu olan ve Instagram da binlerce takipçisi bulunan İpek Yaşar'ın, Gamze Firuze Aksu yerine Survivor 2018'e katılacağı iddia edildi. Survivor 2018’e iki Gönüllü ve iki All Star yarışmacının daha dahil olacağını açıklamıştı. CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayıdır. Crossfit Balaban’da koç olarak çalışan İpek Yaşar aynı zamanda Galatasaray su sporu takımında da uluslar arası bir oyuncudur. İpek Yaşar spor kariyeri ile ön planda olmayı çok sevmektedir.