Televizyon
07 Mayıs 2015 07:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:32

Survivor All Star'da şok sürpriz! Elenen isim çok şaşırttı!

"Survivor'da kim elendi" sorusunun cevabı dün akşam cevap buldu. TV 8'in heyecanla takip edilen yarışması Survivor All Star'da elenen isim çok şaşırttı.

Acun Medya tarafından Survivor 6 Mayıs 2015 tarihli SMS oylaması sıralama sonuçları saat 22.30’da açıklandı. Survivor ünlüler SMS sıralamasına göre bu haftanın birincisi Serenay Aktaş oldu.

Serenay SMS oylama sonuçları ile birinci olduğu için elenmek üzere Pascal Nouma ‘nın adını verdi. Merve Aydın ise dokunulmaz olduğu isin Doğukan Manço’nun adını verdi. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Pascal Nouma Survivor All Star ‘da bu hafta elenen isim oldu. Survivor All Star ünlüler SMS oylama sonuçları ve sıralama tam liste olarak şöyle;

1. Serenay Aktaş

2. Hakan Hatipoğlu

3. Anıl Tetik

5. Pascal Nouma

6. Berna Canbeldek

7. Merve Aydın

Survivor All Star ada konseyi bu akşam toplanırken gözler Acunn Medya tarafından açıklanan SMS oylama sıralaması sonuçlarına çevrildi. Acun Ilıcalı Survivor SMS sonuçlarını açıkladığı ada konseyini saat 22.30’da ekrana getirdi. Survivor All Star 6 Mayıs elemesinde ünlüler SMS sıralamasında birinci çıkan isim Serenay Aktaş oldu. Serenay ‘Bu kritik haftada birinci olduğum için çok mutluyum. Unutulmaması gereken bazı değerler var. Survivor için ya da elenme korkusuyla o değerlender kopmamamız gerekiyor. Ben çizgim ve duruşumdan ödün vermeyeceğim” dedi.

SMS BİRİNCİSİ SERENAY KİMİ SÖYLEDİ?

SMS sonuçlarıyla birinci olan Serenay Survivor ‘da elenmek üzere bir isim verdi. Serenay ‘ın Survivor ‘dan elenmesini istediği ismi şöyle açıkladı; ‘Duygularımla hareket ettiğim bu hafta yıpranmamda çok etkilendim. Hakan bana çok destek oldu. Hakan konseye gelmeden önce ‘lütfen bu ismi söyler misiniz’ dedi. Benim de boynumun borcudur Hakan’ın bu isteğini yerine getirmek. O yüzden aklımdaki isim net. Hakan’ın karşısına çıkaracağım isim Pascal Nouma” dedi.

MERVE AYDIN KİMİN ADINI VERDİ?

Survivor son ada konseyinde Hakan Hatipoğlu 5 oyla elenmek üzere adı yazılan isim olmuştu. Hakan Hatipoğlu ‘nun Survivor ünlüler SMS sıralamasındaki yeri ortalarda bulunuyor. Acun Medya SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan Serenay , Hakan’ın karşısına Pascal Nouma’yı çıkardı. Merve Aydın da bir isim verdi. Merve Aydın elenmesini istediği ismi “Gitmesini isteğim isim belli. Gitmeyeceğini söylüyorum çok da anlaştığım bir isim ben Doğukan diyorum” dedi.

SURVİVOR SMS OYLAMA SIRALAMASINA GÖRE ELEMEYE ÇIKAN İSİMLER

Survivor All Star ‘da Serenay birinci çıkınca tüm hesaplar altüst oldu. Doğukan “İsmimin çıkacağını tahmin ediyordum ama Merve tarafından değil. Ben konuşmamız sırasında Merve’den adımın çıkmayacağına dair olumlu etki aldım” diyerek hatırlatma yaptı.

İşte Survivor SMS oylamasına çıkan 3 isim;

Hakan Hatipoğlu – Survivor ada konseyinde adı elenmek üzere söylendi.

Pascal Nouma – Serenay ünlüler SMS oylama sonuçlarına göre birinci çıkınca adını verdi.

Doğukan Manço – Dokunulmazlığı kazanan Merve Aydın onun adını söyledi.