Televizyon
23 Mayıs 2016 11:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:32

Survivor'da olay kavga görüntüleri! Acun Ilıcalı bile panikledi!

Survivor'da Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü kavgasının görüntüleri ekrana kilitledi

Survivor adasında Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü arasında alttan alta süren gerilim son bölümde patlama noktasına geldi. Bu akşam ekrana gelecek olan kavga görüntülerinde Semih ve Serkay dokunulmazlık oyununda kafa kafaya geliyorlar.

Acun Ilıcalı bile ikilinin birbirlerinin üzerine yürümesinden panik oluyor ve 'Arkadaşlar sakin... Serkay...' diyerek bağırıyor.

Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü araya girenlere rağmen birbirlerinin üstüne yürümeye devam ediyorlar. Sonunda ikili kafa kafaya geliyor.

Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü birbirlerine şiddet uygulama eğilimi ile karşı karşıya gelirken son anda Yattara yetişiyor. Bu sırada Acun Ilıcalı'nın arka fonda sürekli 'sakin... sakin' diye bağırdığı duyuluyor.

Semih Öztürk daha önce Zafer'e uyguladığı sinir bozma ve kışkırtma taktiğini Serkay'a uyarladı. Serkay Tütüncü'nün burnuna dogru parmağını sallayarak onu kontrolünü kaybetmeye sorladı. Hatırlanacağı gibi böyle bir kavgada Zafer Survivor'dan diskalifiye olurken Semih Öztürk kapağı ünlüler takımına atmıştı.

Survivor dokunulmazlığı sırasında yaşanan Serkay ile Semih kavga görüntüleri 23 Mayıs 2016 yani bu akşam TV8 ekranlarında izleyiciye gösterilecek.