Televizyon
04 Nis 2017 09:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:36

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı.

Survivor'da dün akşam ödül oyununda hırslı bir performans sergileyen ünlüler takımı iki setide alarak ödül oyununa uzanan takım oldular. Ödül oyununu kazanan takım kahvaltı sofrasına oturdu..

CEZA OYUNU KAYBETTİRDİ

Geçtiğimiz haftalarda oynanan ceza oyununu kazanan ünlüler takımı bu oyunun faydasını dün akşam gördü. Gönüllüler takımı oyunlara 1-0 geriden başlayınca ünlüler takımının kazanma şansı arttı

ŞAHİKA SEMA'DAN HESAP SORDU

Sabriye tartışma yaşanan gecenin ardından Şahika'ya giderek Sema'nın ona küfür ettiğini belirtti. Şahika, Sema'nın yanına gidip konuyu anlatırken, tartışmanın yaşandığı gece ona küfür edip, etmediğini sordu. Bunun üzerine Sema seninle muhatap olmak istemiyorum diyerek oradan uzaklıştı.

ACUN ILICALI SABRİYE'Yİ UYARDI

Acun Ilıcalı dün akşamki ödül oyunu öncesinde Sabriye'yi uyararak 'bir noktaya kadar gerginliği, tartışmaları kabul edebiliriz, ama dün akşam yaşananlar artık limiti doldurdu' dedi. Sabriye'den bir daha böyle bir şey yaşanmamasını Acun Ilıcalı, Sabriye'nin Serhat'tan özür dilemesi üzerine olayı kapattı. Fakat bunun tekrar yaşanması halinde çok ağır yaptırımların geleceğini açıkladı.