Televizyon
18 Mayıs 2017 23:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:41

Survivor'da nefes kesen ödül oyunu! Türkiye - Yunanistan karşılaşmasını kim kazandı?

Survivor 2017'nin son bölümünde Türk ve Yunan Survivor'lar karşı karşıya geldi.

Survivor ödül oyunu saat 21.00 itibariyle izleyicinin karşısına çıktı. Survivor Türkiye ile Survivor Yunanistan arasında ödül oyunu heyecanı yaşandı ve ödül oyununu kazanan takım da belli oldu. Survivor Türkiye ile Survivor Yunanistan, oyunun son dakikalarına kadar mücadeleyi devam ettirirken, iki takım arasında çekişmenin yanısıra, geri dönüşler, birbirilerine övgüler ve karşılıklı jestleşmeler dikkat çekiciydi.

Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor ödül oyununu, Survivor Türkiye ekibi kazandı. Oyunun başlarında, geriden gelen Türkiye ekibi, oyunun ortalarına doğru kendisini toparladı ve özellikle Serhat Akın ve İlhan Mansız'ın katkılarıyla 9-5 öne geçmeyi başardılar. Yunanistan'ın en dişli oyuncusu olan Spaliaras, Survivor Türkiye'yi en çok zorlayan oyuncu oldu. Survivor ödül oyununu Survivor Türkiye 10 - 7 kazandı.

Survivor ödül oyunu, ilk olarak Survivor Yunanistan ekibinin üstünlüğü ile geçti ancak Survivor Türkiye karması sonradan rakibini yakalamaya başladı. Özellikle Serhat Akın'ın son dakikada yaptığı geri dönüşle, rakibine skor şansı vermedi. Survivor ödül oyunu gecesinde; Survivor Yunanistan ekibi Survivor Türkiye ekibini övgüyle karşıladı. Survivor Yunanistan ekibine göre, Survivor Türkiye ekibi oldukça hızlıydı. Ancak, Yunan ekibin daha dayanıklı olduğu gözden kaçmadı.



Survivor ödül gecesinde neler yaşandı?

Survivor ödül gecesinde, başlangıçtan sona kadar beklendiği gibi herhangi gerginlik yaşanmadı. Survivor Yunanistan ekibinin uyumluluğuna karşın; Survivor Türkiye ekibi, sürekli iç tartışmalarıyla kendisini gösterdi. Bu durumu özetleyen Acun; Türk Survivor olan Sabriye'nin somurtkanlığı ile Yunan Survivor olan Sara'nın güleryüzlülüğünü karşılaştırdı.

İlhan Mansız olumlu karşılandı Türk ve Yunan takımları arasındaki müthiş mücadele öncesinde söz alan İlhan Mansız, diğer tüm yarışmacılardan destek gören bir öneri geldi.
İlhan Mansız oyunda kazananın önemli olmadığını ve yemek ödülünü iki takımın birlikte yemesini önerdi.