Televizyon
24 Mayıs 2017 00:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:42

Survivor'da kim elendi? Hangi yarışmacı adaya veda etti?

Survivor kim elendi sorusunun cevabı 23 Mayıs akşamı eleme konseyinde belli oldu.

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümüyle adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor 2017'nin yayınlanan son bölümünde yapılan veda konseyinde Gönüllüler takımından elemeye kalan Ogeday ile Volkan ve Ünlüler takımında elemeye kalan Adem ile İlhan, adada kalmak için SMS sonuçlarını bekledi. Veda konseyinde en az SMS oyunu alan Volkan, Survivor'dan elendi.

Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. Ünlüler kazanırsa ailelerinde gelen videoları izleyeceği, Gönüllüler kazanırsa aileleriyle konuşma hakkı kazanacağı yarışmayı Ünlüler takımı kazandı. Oynanan sembol oyunlarını ise erkeklerde İlhan, kadınlarda Elif kazandı.

İlhan, Furkan ve Serhat'ı; Elif ise Berna ve Gökhan'ı yanlarına alarak Mor Oda'ya gitti. Burada yemek ziyafeti yapan isimler daha sonra su sporlarıyla eğlendi.

Acun Ilıcalı haftanın en iyilerini açıkladı

Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün çay ve trileçe tatlısı olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Ogeday kazandı. İkinci en iyi isim ise Serhat oldu. Kızlarda ise birinci Elif, ikinci Sema oldu.

Dominik'te son oylama ne zaman yapılacak?

Ayrıca bu hafta sembol oyununun finalinin olacağını ve bir kişinin direkt olarak Kıbrıs'a gitme hakkı kazanacağını açıklayan Ilıcalı, "Önümüzdeki hafta cumartesi ve pazar Dominik'te son oylama olacak. Bütün elemeler bu oylamalara göre yapılacak ve Kıbrıs'a gidenler belli olacak" diye konuştu.

Gönüllüler takımından elemeye kalan Ogeday ve Volkan ile ünlülerden Adem ve İlhan Survivor'da kalmak için SMS sonuçlarını bekledi. En az SMS oyunu alan Volkan Survivor'a veda etti.

Volkan neler söyledi?

Survivor'dan elenen Volkan karar sonrası şunları söyledi: Buraya zor şartlarda geldim. Survivor bana bir kapı açtı. Bu kapıyı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bir asker gibi geldim asker gibi mücadele verdim. Buradan çıkınca eşime, oğluma "iyi bir kocan varmış, savaşçı bir baban varmış" diyecekler. Her şey için sağolun"