Televizyon
17 Mayıs 2017 00:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:41

Survivor'da kim elendi? Hangi yarışmacı adaya veda etti?

Survivor’da adaya bu hafta iki dokunulmazlık ödülünü de kaybeden Gönüllüler takımından bir isim daha veda etti.

Survivor 2017'nin bu akşamki bölümünde potada bulunan 4 isimden biri adaya veda etti. Elenen yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. İşte Survivor 2017'ye veda eden yarışmacı!

Survivor 2017'de bir eleme heyecanı daha geride kaldı. Geçtiğimiz günlerde oynanan 2 dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler Takımı'nda Berna, Elif, Volkan ve Anıl eleme adayları olmuşlardı. Bugün gerçekleştirilen konseyde Acun Ilıcalı, adaya veda eden ismi açıkladı. Eleme potasında bulunan Berna, Anıl, Elif ve Volkan haftanın gitme adaylarıydılar. İşte Survivor 2017'ye veda eden isim ve tüm detaylar...

Konseyden önce ödül oyunu
Eleme konseyinden önce Survivor 2017'de Ünlüler ve Gönüllüler takımları iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Yakınlarıyla iletişim kurabilmek için her şeylerini ortaya koyan takımlar, parkurda ellerinden geleni yaptılar. İlk turu kazanan takım Gönüllüler oldu. İkinci turu kazanan takım da değişmedi. Bu mücadeleden de Gönüllüler Takımı galip çıkınca final turuna gerek kalmadı. Ödülün sahibi olan Gönüllüler, yakınlarıyla iletişim kurdular.

Oyun sonrası konseye geçildi
Ödül oyunu sonrası Ünlüler ve Gönüllüler takımları konseyde yerlerini aldılar. Acun Ilıcalı, elenen yarışmacıyı açıklamadan önce potada bulunan Berna, Anıl, Elif ve Volkan'a söz hakkı verdi. Eleme adayları teker teker duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Sıra elenen ismi açıklamaya geldi. Acun Ilıcalı, elenen ismi açıkladı.  Anıl, Survivor 2017'ye ve hayallerine bu hafta veda eden yarışmacı oldu. Berna, Volkan ve Elif'in Survivor 2017 macerası devam ediyor.

Gönüllüler artık 5 kişi
Anıl'ın elenmesiyle beraber Gönüllüler Takımı, 5 kişi kaldı. Bu haftaki elemeyle beraber Gönüllüler, Ünlüler karşısında 1 kişi eksik duruma düştüler. Survivor 2017'de finale yaklaşırken heyecan da katlanarak devam ediyor. Survivor 2017'nin yeni bölümleri TV8'de!