Televizyon
30 Nis 2018 06:49 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:11

Survivor'da ikinci dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Ada konseyinin ardından elemeye kalan ilk isimler belli oldu.

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor'da dün akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımları, adalarından bir kişinin veda etmemesi adına mücadele ettiler. Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda yer yer gerginlikler yaşandı. Gerçekleşen ada konseyiyle birlikte eleme adayları belirlendi. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Dokunulmazlık oyunlarında hırs ve mücadele artmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu hafta 2 dokunulmazlık oyunu oynadılar. Oynanan dokunulmazlık oyunlarında oldukça gergin dakikalar yer aldı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda ise ünlüler takımı galibiyete oldukça yaklaşmıştı. Fakat gönüllüler takımında Murat bu akşam fırtına gibi esti. 9-6'ya gelen dokunulmazlık oyunu Murat'ın performansı sayesinde 10-6 oldu ve gönüllüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununu kazandı.

Eleme adayları kimler oldu?

Gönüllüler takımı tarafından yapılan oylama sonucu eşit sayıda oy alan Murat ve Yağmur ilk eleme adayları oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Hilmi Cem ise 3. eleme adayı olarak Birsen Bekgöz’ü seçti.

Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı gerçekleşen ikinci ada konseyiyle birlikte takım kararıyla Elif'in adını verdi. Elif böylelikle ünlüler takımından çıkan 4. eleme adayı oldu.

Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Mustafa Kemal ise 5. eleme adayını belirledi. Mustafa Kemal kendi takımından Yiğit'in ismini verdi.