Televizyon
16 Nis 2017 09:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:37

Survivor'da elemeye kim kaldı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Birleşme sonrası üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı ve üçüncü eleme adayı belli oldu.

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve haftanın üçüncü eleme adayı belli oldu.

Survivor son bölümde Bil Bakalım'ın galibi Pınar oldu. Dokunulmazlık oyunun Gönüllüler takımı kazanırken, bireysel dokunulmazlığı ise Adem Kılıççı kazandı. Ada konseyinde adı en çok yazılan Sabriye ise elemeye kaldı.

Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönülller takımları Bil Bakalım'da karşı karşıya geldi. Bir sonraki ödül oyununda 1,5 katı yemek yeme ödüllü Bil Bakalım'da erkeklerde Gökhan, kadınlardan ise Pınar finale kaldı. İki isim arasındaki yarışmayı Pınar kazandı.

Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu öncesi iki takıma da müjdeli haberi verdi. Survivor yarışmacıları ile prodüksiyon arasında oynanan ve berabere biten maçın ödül herkese 1,5 dilim cheesecake oldu. Ayrıca bütün Survivor yarışmacılarına Lyon Beşiktaş maçını izleme hakkı verildi.

İki takım arasındaki dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Bireysel dokunulmazlık sembolü ise Adem'in oldu. Ada konseyinde adı en çok yazılan Sabriye elemeye kaldı. Sıradaki dokunulmazlık oyunuyla Berna, Gökhan ve Sabriye'den sonraki son elemeye adayı belirlenecek ve en az oyu alan birleşme partisi sonrası Survivor'dan elenen ilk isim olacak.