Televizyon
05 Mar 2017 08:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:32

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Kimlerin adı yazıldı?

Survivor 2017'de dün akşam dokunulmazlık oyununu kazanan takım, rakip takımdan iki kişinin isminin yazılmasına neden oldu.

Survivor 2017'de dün akşam izleyicileri ekran başına kilitleyen bir dokunulmazlık oyunu yaşandı. Dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen Survivor'da bu akşam yaşanan kapışma izleyicilerin nefesini kesti. Yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı adalarından 2 kişiyi korumak adına kıyasıya mücadele ettiler. Dokunulmazlık oyunu parkurunda yarışmacılar oldukça zor dakikalar yaşadı. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün akşam gerçekleşen dokunulmazlık oyununda adeta iki takımda kanlarının son damlasına kadar mücadele ettiler. Ünlüler ve Gönüllüler takımı parkurun bulunduğu alana geldiği zaman şoke oldular. Çünkü ilk defa Survivor'da bu kadar uzun bir parkur yer aldı. Yarışmacılar parkurda savaşmaya başladıkları anda adeta ciğerlerindeki son nefesi solumaya başladılar. Kondisyon gerektiren parkurda bazı yarışmacılar çok zor anlar yaşadı. Ünlüler takımı oyunun ilk turunda iyi bir performans sergileyerek durumu 1-0'a getirdiler. İkinci turda ise Gönüllüler adeta savaştılar ve durum 1-1 oldu. Best off'a kalan yarışmacılar orda da kıyasıya kapıştı ve oyun bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında Ogeday Girişken muhteşem bir performans ortaya koydu ve takımını dokunulmazlık sembolüne ulaştırdı.

Dün akşam kimin adı yazıldı?

İyi bir efor sarf etmelerine rağmen final turunda dokunulmazlık sembolünü Gönüllüler takımına kaptıran ünlüler, takımlarından iki ismi seçmek üzere ada konseyine gitti. Son haftalarda konseyde ismi en çok zikredilen isim olan Sabriye Şengül, bir kez daha adını eleme potasında gördü. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sema ise sürpriz bir şekilde Adem'in ismini söylerek eleme potasına girecek ikinci ismi de belirlemiş oldu. Adem, son günlerde takım arkadaşları tarafından Sabriye'yi korumakla suçlanıyordu.

Adem gözünden sakatlandı

Survivor’ın 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler ikinci dokunulmazlık oyunu için parkura çıkacaklar.

Tamamen güce dayalı oyunda iki takım birbirlerini iterek havuza atmaya çalışıyorlar. Bu oyun esnasında sakatlıklar da baş gösteriyor. Burçak bileğinden sakatlanırken Adem ise gözüne çok büyük bir darbe alıyor ve hemen doktorlar müdahelede bulunuyor. Sabriye bu anlarda gözyaşlarını tutamıyor.

Konseyde şaşırtan gelişmeler

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, gitmeleri için Adem ile Sabriye’nin adını vermişti. Bu akşamki konseyde ise henüz kimin kazanıp kaybettiği belli olmazken Acun, “Bu senenin en ilginç oylamasına şahit oldum. Diyecek bir şey bulamıyorum. Bu sezon hiç böyle bir şey yaşamadık.” diyerek şaşkınlığını dile getiriyor. Ünlü sunucunun bu sözleri “Acaba Adem sakatlığından dolayı elendi mi?” sorusunu akıllara getirdi.