Televizyon
30 Nis 2017 00:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:39

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, elemeye hangi isimler kaldı?

Survivor'da büyük finale sayılı günler kala ünlüler ve gönüllüler kritik bir dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

TV8’in büyük beğeni ile takip edilen yarışması Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Ödül oyununu gönüllülere kaybeden ünlüler takımı yarışmacılarına gerginlik hakimdi. Özellikle Serhat Akın ve İlhan Mansız arasında yaşanan tartışma yarışmaya damga vuran anlardan biriydi.
Dokunulmazlık oyununda sinirlerinin gerildiği gözlenen Serhat Akın, bir süre Furkan’la tartıştıktan sonra “Oynamıyorum ben” diyerek kenara çekildi.

ADEM ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

Bir süredir oyunlarda başarılı olamayan ve performansında gerileme gözlenen Adem, bugünkü dokunulmazlık oyununda Volkan’ı mağlup ederek şeytanın bacağını kırdı.

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kıran kırana mücadeleye sahne olan Survivor dokunulmazlık oyunununda ünlüler ve gönüllüler takımı birer tur galip gelerek, final turuna geçtiler. Finalde ünlüler, gönüllüler takımını yenerek haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanmayı başardı.

SURVİVOR’DA ELEME ADAYLARI KİM?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı ada konseyi öncesi bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Gönüllülerde bireysel dokunulmazlığı Ogeday kazandı. Haftanın ilk eleme adaylarının belirlendiği konseyde gönüllüler takımından ismi en çok yazılan yarışmacı Berna olurken, bireysel dokunulmazlığı kazanan Ogeday, Anıl’ın ismini söyleyerek ikinci eleme adayını belirlemiş oldu.