Televizyon
22 Nis 2018 00:17 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:10

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı.

Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. Peki yarışmanın galibi hangi takım oldu?

Haftalardır dokunulmazlıkta yüzü gülmeyen Gönüllüler takımı bu akşam adalarına galibiyetle dönmek istiyordu. Son dokunulmazlık oyunu sonrası Gönüllüler takımından Cumali adaya veda etmişti.

BARAKA OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam yayınlanan yeni bölümde ilk olarak baraka oyunu oynandı. Bu hafta dokunulmazlığı kazanmak isteyen Gönüllüler takımı akşama çok iyi başladı ve baraka oyununda Ünlüler takımını 10-6 mağlup ederek barakaların sahibi oldu.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Büyük bir çekişmeye sahne olan 1. dokunulmazlık oyununu uzun bir aradan sonra Gönüllüler takımı 10-6 skoruyla kazanmayı başardı. Bu sonuçla birlikte Ünlüler takımından 2 kişi bu akşam eleme adayı oldu.

Sevilen yarışmada bireysel dokunulmazlığın sahibi ise Elif Şadoğlu oldu. Elif'in ismi konseyde yazılamayacak ve 1 elenme adayını söyleyecek.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu sonrası Ünlüler takımından iki yarışmacı eleme adayı olacak. Yapılan oylama sonunda ilk aday Sahra Işık oldu. 2. eleme adayı olarak ise Elif, Adem Kılıçcı'nın ismini söyledi.