Televizyon
10 Haz 2018 09:19 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:42

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları bomba!

Ada konseyinin ardından, haftanın elemeye kalan isimleri belli oldu.

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor’da elemeye kim kaldı? sorusunun cevabı belli oldu. 9 Haziran cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununu 7-10 Gönüllüler takımı, bireysel dokunulmazlığı ise Adem kazandı. Ada konseyinde Ünlüler takımından adı en çok yazılan Mustafa Kemal ile Adem’in adını verdiği Turabi eleme adayları oldu. Son bölüme Sema’nın yaşadığı yükseklik korkusu damga vurdu.

Survivor’ın cumartesi günkü ilk yarışması 10 bin lira hediye çeki ödüllü sembol oyunu ile başladı. Erkeklerin sembol oyununu kazanan Adem oldu.

Yarışmacıların kaderini belirleyen en önemi oyun olan dokunulmazlık oyununda Sema krizi yaşandı. Yüksek bir engelden havuz atlamak zorunda kalan yarışmacılar adeta şov yaparken Sema, bir bölümde korktuğunu belirterek yarıştan çekildi. Gönüllüler bu duruma aşırı sinirlenirken Hakan Hatipoğlu, Sema'nın şov yaptığını belirterek, "Yükseklik korkun varsa Survivor'da ne işin var?" çıkışında bulundu. Daha sonra devreye Acun Ilıcalı girdi ve istediği yarışmacıyı seçme hakkın Gönüllüler takımına geçti.

Tartışmalı dokunulmazlık oyunu 7-10 Gönüllüler takımının oldu. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık sembolü ise Adem’in oldu.
Ada konseyinde Ünlüler takımından adı en çok yazılan Mustafa Kemal ile Adem’in adını verdiği Turabi eleme adayları oldu. SMustafa Kemal, ne olursa olsun krtiterlerin değişmediğini ve kendi isminin yazıldığını söyledi. Turabi ise isminin söylenmesine alışkın olduğunu yarınki konseyden sonra konuşacağını söyledi.

ADEM TURABİ'NİN YAŞADIKLARINI ANLATTI

Ünlüler takımından Turabi Çamkıran, iletişim oyununda Anıl Berk Baki ile karşı karşıya geldiği mücadelede belinden ciddi bir sakatlık geçirdi. Parkurun başında sert bir şekilde düşen başarılı yarışmacı, acılar içinde tamamladığı parkur sonrası kendini yere bıraktı. Turabi ile iki kez sert tartışma yaşayan Adem Kılıçcı, takım arkadaşının sakatlık anı ve sonrasında yaşananlar hakkında konuştu.

'AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM'

Adem Kılıçcı, "Sakatlanması hem bizim için hem onun için çok kötü oldu. Çünkü iyi bir yarışmacı, yolunun uzun olduğunu düşündüğüm bir yarışmacı. Burada hayallerinin bitmesini kesinlikle istemem, düşmanımın da istemem. Ben ağlamamak için kendimi zor tuttum. Canı çok acıyordu. Ona rağmen oyunun sonuna geldi. Bir ara bırakacaktı, Anıl da ona doğru yöneldi. Ama kenardan 'devam et' sesleri geldi. Bu nedenle Anıl'ın suçu yok. Ambulansta bana 'Esat abiyi çağırır mısın?' dedi. Esat biye 'Bana bir şey olursa elemeyin' dedi. Anlatırken bile tüylerim bile diken diken oluyor. Zor bir an, Allah yardımcısı oldu" ifadelerini kullandı.