Televizyon
27 Şub 2017 08:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:31

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Kimler eleme adayı oldu?

'Survivor'da elemeye kim kaldı?' sorusunun cevabı son bölümde oynanan dokunulmazlık oyunuyla belli oldu.

Survivor 2017’de 25 Şubat Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında elemeye kalan iki yarışmacı belli oldu. İlk eleme adayı Sabriye Şengül, ikinci eleme adayı ise Fatih Hürkan oldu.

Survivor 2017'de pazar günü ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı aralarında oylama yaparak üçüncü eleme adayı olarak Sadin'i çıkardılar. Haftanın dördüncü eleme adayı bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi Gökhan'ın kararıyla, Erdi Ünver oldu.

Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu nefes kesti. 3. turda 4-4’e gelen oyunda gülen taraf gönüllüler takımı oldu. Dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı, bireysel dokunulmazlığı ise Furkan kazandı. Ünlüler takımından konseyde adı en çok yazılan Sabriye ile bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Furkan’ın adını verdiği Fatih eleme konseyine kaldı.

Nefes kesen ve finale kalan oyunu gönüllüler takımı kazandı. Oyun sonunda Sadin’in sevinme şekli başta Tarık Mengüç olmak üzere ünlüler takımının tepkisini çekti. İki takım arasında sözlü tartışma yaşandı.

Ünlüler takımı arasındaki bireysel dokunulmazlık oyununu ise Furkan kazandı. Ada konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Sabriye ile bireysel dokunulmazlık sembolü Furkan’ın adını verdiği Fatih elemeye kaldı.  Pazar akşamı oynanacak ikinci dokunulmazlık oyunundan sonra 2 isim daha elemeye kalacak ve en az SMS oyunu alan Survivor’dan elenecek.