Televizyon
28 Şub 2018 07:49 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:02

Survivor'da bu hafta kim elendi? Survivor 2018'de All Star'a büyük şok!

SMS oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu. Survivor 2018'de beklenmedik bir gelişme daha yaşandı. Acun Ilıcalı All Star'a kötü haberi verdi...

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor'da kim elendi sorusu dün akşam yapılan eleme gecesiyle birlikte belli oldu.

Survivor 2018'de ödül ve dokunulmazlık oyunlarının yanı sıra eleme konseylerinde de ayrı bir heyecan yaşanmaya devam ediyor. Son dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımı, gönüllüler takımından bir kişinin adaya veda etmesini garantilemişti. Cumali, Birsen, Gizem ve Ramazan arasında yapılan halk oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi?

Survivor 2018'de bu akşam gerçekleşen eleme gecesinde heyecan doruktaydı. Halk tarafından yapılan SMS oylamasıyla birlikte gönüllüler takımında Cumali, Birsen, Gizem ve Ramazan arasında büyük bir heyecan yaşandı. Gerçekleşen oylamanın ardından gönüllüler takımından adaya veda eden isim belirlendi. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte Survivor 2018'de adaya veda eden isim.

Adaya kim veda etti?

Survivor 2018'de gönüllüler takımı bu akşam oldukça stresli bir akşam yaşadı. Geçtiğimiz günlerde dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı bir kez daha elenme heyecanına tanıklık etti. Gerçekleşen ada konseyinin ardından Cumali, Birsen, Gizem ve Ramazan'ın isimleri elenme potasında yer almıştı. Halk tarafından yapılan SMS oylamasıyla birlikte gönüllüler takımından adaya veda eden isim belli oldu. Yapılan oylamanın ardından en az oyu alıp adaya veda eden isim Gizem Kurtulan oldu.



Ödül oyununu kim kazandı?

Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında ödül oyunu heyecanı kıyasıya devam ediyor. Alp Kırşan'ın sunumunu gerçekleştirdiği ödül oyununda bu hafta ödül oldukça lezzetliydi. İki takım yarışmacıları ödülü duydukları andan itibaren oyuna büyük bir konsantreyle yoğunlaştılar. Ödül sigara böreğiydi. Oyun sonuna kadar başa baş giden mücadelenin ardından gönüllüler takımı, ünlüler takımını 10-8 yenerek ödülün sahibi oldu.



Gönüllüler takımından Ecem'in ise fiziksel sağlık (Bel) probleminden dolayı doktor raporuyla yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı.

All Star takımına önümüzdeki günlerde Ecem'in yerine yeni bir yarışmacı dahil olacak.