Televizyon
30 Mar 2017 07:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:35

Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte, Survivor 2017'de adaya veda eden isim!

Ada konseyi sonrası Survivor 2017'ye veda eden isim belli oldu.

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da dün akşam adaya veda eden isim belli oldu. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımında; Gökhan, Erdi, Berna ve Bulut arasında yapılan oylamada adaya veda eden isim belirlendi.

Survivor 2017 yeni bölümü ile dün akşam kaldığı yerden devam etti. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Survivor 2017'de bu akşam oynanan ödüllü oyun yarışmacılara zor anlar yaşattı. Dokunulmazlık oyunlarında ve ödül oyunlarında kayıplar yaşayan Gönüllüler bu oyunda moral bulmak istiyordu. Ünlüler takımı ise seriyi devam ettirmenin peşindeydi. Oynanan oyunun ardından sıra ada konseyine geldi. 2 dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı konseyde Erdi, Berna, Gökhan ve Bulut'un adını vermişti. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden isim.

Survivor'da kim elendi?

Gün geçtikçe şartların biraz daha ağırlaştığı Survivor'da bir konsey daha gerçekleşti. Dokunulmazlık oyunlarını kaybederek toplamda 4 eleme adayı belirlemesi gereken Gönüllüler Takımı yarışmacıları adaya veda etmesini istedikleri isimleri yazmışlardı. Daha önce Erdi ve Berna'nın eleme adayı olduğu Gönüllüler Takımı'nda ikinci konseyde de Bulut ve Gökhan potaya çıkarıldı. Toplamdaki 4 isimden en az halk desteği alan yarışmacı survivor'a veda etti. Survivor 2017'de gönüllüler takımında adaya veda eden isim Bulut Özdemiroğlu oldu.

Mantı ödülü şok etti

Survivor'da dün akşam oynanan ödül oyununda izleyenler oldukça heyecan dolu dakikalar yaşadı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam oynanan ödül oyunu öncesinde, Acun Ilıcalı tarafından açıklanan ödülü görünce şok oldular. Mantıyı gören iki takım yarışmacılarının adeta ağzı sulandı. İki takımıda zor bir parkur bekliyordu. Oldukça yorucu olan parkurun ilk etabını gönüllüler takımı kazandı. İkinci etapda ise ünlüler takımı oyunu sonuna kadar zorladı. Fakat Ogeday'ın müthiş performansı oyunu gönüllüler takımına kazandırdı. Gönüllüler takımı böylece uzun bir aradan sonra ilk defa düzgün bir yemek yediler.

İletişim oyununu kim kazandı?

Survivor 2017'de dün akşam oynanan iletişim oyununda iki takım yarışmacıları da ailelerinden gelecek olan mektuplar için yarıştılar. Ünlüler takımında Sema Apak oğlu olduğu için bu ödülü her şeyden çok istiyordu. Gönüllüler takımıda ödül için canları pahasına yarıştılar. Bu hafta bütün oyunları kaybeden gönüllüler takımı iletişim oyunu ödülünü kazanmak için soluksuz mücadele ettiler ve mutlu sona ulaştılar. Ailelerinden gelen mektupları okuyan yarışmacılar zor anlar yaşadı ve gözyaşları sel oldu.

Ünlüler adasında kavga!

Kazanılan oyunların ardından bir süre sessiz ve sakin bir ortama sahip olan ünlüler adasında sinirler gene gerildi. Coconut tartışması büyüdü ve farklı bir yere geldi. İlhan Mansız kazanılan ödüllerde Adem'in yemekleri seçerek almasından dert yanarken, Adem'de İlhan'ın tavırlarından rahatsız olduğunu dile getirdi. Şahika ve Sema arasında ise coconut ile başlayan kriz performans düşüklüğüne kadar ilerledi. Tartışmaya sonradan katılan Furkan'da, Şahika'nın haksız olduğunu dile getirerek hem oyunlarda hem de ada hayatında bir şey yapmadığından yakındı.